Gündem

?GEREĞİNİ YAPIN İCABET EDELİM?

?GEREĞİNİ YAPIN İCABET EDELİM?

?GEREĞİNİ YAPIN İCABET EDELİM?
23-05-2018 07:59

 

HABER MERKEZİ /

            TSO´nun yeni başkanı Mustafa Eken´in ilk meclis toplantısında Osman Yıldırım ve ekibine yaptığı çağrıya cevap verildi. Kendilerine ?Temiz Meclis Hareketi? adını veren gurup dün yaptığı açıklamada, Eken´e ?Gereğini yap, gelelim? dedi.

            Sancılı bir seçim dönemi geçiren Ticaret ve Sanayi Odası´nda 69 sandalyeli ilk meclis toplantısı, geçtiğimiz hafta sonunda 38 üyenin katılımıyla yapılmış, Başkan Mustafa Eken burada yaptığı konuşmada Oda başkanı ve meclis divanı seçimlerine katılmayarak istifa ettiklerini açıklayan Osman Yıldırım ve gurubuna, ?ya birlik, yada istifa? çağrısında bulunmuştu.

            CEVAP GELDİ

            Başkan Eken´in çağrısına cevap vererek dün açıklama yapan ve kendilerine ?Temiz Meclis Harekatı? adı veren Osman Yıldırım gurubu, ?Sayın Başkan, davetinize icabet edebilmemiz için lütfen gereğini yapınız. Kendinizi ve Sivas´ı yıpratmayınız. Sivas´a ve Sivaslılara olan sorumluluğunuzu unutmayınız. Bizler bu noktada üzerimize düşen ne varsa  sonuna kadar yapmaya hazır olduğumuzu kamuoyuna duyuruyoruz. Tarihi bir karar sizi bekliyor? dedi.

            ?Gereğini yapın? ibaresinden kastın ?Odanın son seçimlerinde saf değiştiren 6 meclis üyesinin yönetim ve meclis divanından ayrılması olduğu? vurgulanan açıklamada,  ?Bizler STSO meclis üyeliklerine seçmen iradesi ile seçilmiş tahakküm altında olmayan meclis üyeleriyiz. Hepimiz Sivas sevdalısı onurlu, tüccar, sanayici ve işadamlarıyız. Sivasımıza hizmet bizim gönlümüzde yanan sevda ateşidir. Seçmenin sandıkta gösterdiği iradeye sahip çıkmak bizim için her şeyin üstündedir. Mücadelemiz,  ilimize hizmet için o makamda bulunanalara karşı değil, makam ve mevkii için yola çıktıklarını yolda değişenleredir. Burada Sivaslı  tüccar, sanayici ve işadamları tarafından seçilen tüm meclis üyelerine düşen görev meclisi hileci, seçmenini aldatan insanlardan temizlemek, makamların tehditle değil liyakatla verildiğini tüm kamuoyuna bir kez daha ispat etmektir. İçinde Allah korkusu olanlar,  seçmenini aldatarak hülle ile geldikleri makamdan bir an önce istifa etmelidir. Tarih ?yola çıktıklarını yolda değişenlerle? kurulan yapıların her zaman çökmeye mahkum olduğunu bizlere çok açık bir şekilde göstermektedir. Sn. Başkan, davetinize icabet edebilmemiz için lütfen gereğini yapınız. Kendinizi ve Sivas´ı yıpratmayınız. Sivas´a ve Sivaslılara olan sorumluluğunuzu unutmayınız. Bizler bu noktada üzerimize düşen ne varsa  sonuna kadar yapmaya hazır olduğumuzu kamuoyuna duyuruyoruz.?denildi.

 

           


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER