Gündem

Getir Can Dostlarına Can Oldu

Sivas’ta Getir ve HAYTAP iş birliği kapsamında sokak hayvanlarını  beslemek için verilen 4 ton mama, ilçe ve merkezlerde  dağıtılacak.

01-11-2023 14:41
SİVAS

DemetKARAKUŞ

Hayvan Hakları Federasyonu(HAYTAP)  ve Getir firması anlamlı bir projeye daha imza attı. Türkiye genelinde sokak hayvanlarına dağıtılmak üzere 1 buçuk milyon kap mama verildi. Sivas’ın payına düşen ise 4 ton mama oldu. 4 ton mama HAYTAP Sivas İl Temsilcisi Özge Nihan Çubukçu’nun bahçesine konuldu.4 ton mama merkez ve ilçelerde can dostlarına dağıtılacak.

SİVAS’IN PAYINA DÜŞEN 4 TON MAMA 

HAYTAP Sivas İl Temsilcisi Özge Nihan Çubukçu konuyla ilgili yaptığı açıklama, “HAYTAP Hayvan Hakları Federasyonu ve Getir işbirliği ile bu yılda tam 1 buçuk milyon kap mama Türkiye genelinde can dostlarımıza dağıtılmak üzere HAYTAP İl temsilcilerine dağıtıldı. 4 ton mama da Sivas’ın payına düşen. Bu mamalar merkez ve ilçeler arasında dağıtılacak. Can dostlarımızın kışın yaşadıkları zorluklara bir de açlık eklenip onların hayatlarının olumsuz bir şekilde sona ermemesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Can dostlarımıza getir yine can oldu’ ’dedi.

 sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER