Gündem

Giyim Fuarının İptaline Tepki

Sivas’ta 26-30 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan giyim fuarının Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinin girişimleriyle iptal edilmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.

Giyim Fuarının İptaline Tepki
25-06-2024 11:34
SİVAS

Hakan KALELİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden izin alınmasıyla Sivas’ta 26-30 Haziran tarihleri arasından giyim fuarı düzenlenecekti. Ancak bu fuar SESOB Başkanı Hakan Demirgil’in girişimleriyle iptal edildi. Alınan bu karar vatandaşların tepkisini çekti.

Sivas’ta farklı alanlarda fuarların açılmasının esnafı mağdur ettiğini bu konuda da her zaman yerel esnafın yanında olduklarını dile getiren SESOB Başkanı Demirgil, 26-30 Haziran tarihleri arasında Ticaret ve Sanayi Odasının izni ile yapılacak olan Giyim Fuarının yapılan görüşmeler ve girişimler sonucunda iptal edildiğini ifade etti.

Giyim guarının bilgileri dışında açılacağını ve bu konuda gerekli girişimlerde bulunarak iptal edilmesini sağladıklarını vurgulayan Demirgil, “Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak yerel esnafımızı ve tüccarımızı her konuda destekliyor ve onların yanında yer almaya çalışıyoruz. Vergisini ödeyen, kirasını kazancı ile karşılayan esnaf ve sanatkarlarımız zor ve sıkıntılı bir süreçten geçerken, fuarların açılması elbette esnafımızı etkilemektedir. Bizler esnafın temsilcileri olarak yerel esnafımızın mağduriyet yaşamaması için gayret gösteriyoruz. Her zaman yerel esnafımıza sahip çıkmaya , onların sıkıntılarını çözmeye çalışıyoruz. Bu amaç doğrultusunda faaliyetlerimizi sürdürürken, fuarlar açılarak esnafımızın zarar görmesini asla kabul etmiyoruz. Giyim fuarının da açılmasına karşı olduğumuzu sürekli ifade ediyoruz.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER