Gündem

Güçlü Basın Güçlü Türkiye

Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Bölge Müdürü Haşim Poyraz ve BİK Malatya Bölge Müdürlüğü personeli Remzi Emir Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Muhittin Karahan ile görüşen Poyraz, “Basın ne kadar güçlü olursa hem Sivas hem de Türkiye o kadar güçlü olur.” dedi.

Güçlü Basın Güçlü Türkiye
12-09-2024 16:05
SİVAS

Demet KARAKUŞ

Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Bölge Müdürü Haşim Poyraz Sivas ziyaretleri kapsamında Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Muhittin Karahan ve cemiyet üyeleriyle bir araya gelen Poyraz fikir alış verişinde bulundu.

Poyraz cemiyet üyeleriyle yaptığı görüşmede basının önemine vurgu yaparak, “Basın ülkemiz için en önemli unsurlarından birisidir. Bu nedenle nitelikli yayın ve kaliteli gazetecilik hepimizin ortak temennisi. Yerel basının da bu noktada önemini biliyoruz. İlk başta ülkemiz olmak üzere şehirlerimizin gelişmesi ve kalkınması için basının önemi büyük. Basın kuruluşlarına da bu noktada önemli görevler düşüyor.” dedi.

Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhittin Karahan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek basın kuruluşlarının üzerine düşen görev ve sorumlulukların bilincinde olduklarını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER