Gündem

GURUR TABLOSU

GURUR TABLOSU

GURUR TABLOSU
10-09-2018 07:58

 

YKS´de Sivas 1´ncisi olan Yunus Emre Karataş mezun olduğu Cumhuriyet Anadolu Lisesi´ni ziyaret ederek öğretmenlerine teşekkür etti. Başarısını ve mutluluğu öğretmenleri ile paylaşan şampiyon ?Cerrahpaşa Tıp´ı bitirdikten sonra iyi bir doktor olarak Sivas´a hizmet etmek istiyorum.?dedi.

?ÖRNEK OLACAK?

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Remzi Erdoğan, Sivas 1´ncisinin okullarından çıkmasının haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek, ?Canla başla 4 yıl boyunca çalışan öğrencimizin başarısının daim olmasını, ülkesine, vatanına, milletine, ailesine yararlı bir insan olarak yetişmesi için dualarımızı esirgemiyoruz. Bizleri gururlandırdı. Diğer öğrencilerimize de örnek olacak?dedi.

Gökhan KARA/

Yükseköğretim Kurumları Sınavı´nda (YKS) Sivas il 1´ncisi, Türkiye 63´üncüsü, ortaöğretim başarı puanında ise Türkiye 106´ncısı olan Yunus Emre Karataş, mezun olduğu  Cumhuriyet Anadolu Lisesi´ni ziyaret ederek, öğretmenlerine teşekkür etti. Şampiyon Karataş,, ?Hayalim olan Cerrahpaşa Tıp Fakültesini kazandım. Çok mutluyum. İyi bir doktor olarak Sivas´a hizmet etmek istiyorum?  dedi.

?BİZLERİ GURURLANDIRDI?

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Remzi Erdoğan, yaşadığı gururu ve mutluluğu dile getirerek ?Yunus Emre Karataş Sivas il birincisi, Türkiye 63´üncüsü, orta öğretim başarı puanında ise Türkiye 106´ncısı old, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce Bölümüne yerleşti. Bu başarı bizi çok gururlandırdı. Emeği geçen öğretmenlere çok teşekkür ediyorum. Canla başla 4 yıl boyunca çalışan öğrencimizin başarısının daim olmasını, ülkesine, vatanına, milletine, ailesine yararlı bir insan olarak yetişmesi için dualarımızı esirgemiyoruz. Diğer öğrencilerimizin de Yunus Emre´yi örnek alarak başarılı olmalarını umuyorum.  Elimizden gelen çabayı göstereceğiz? dedi.

?HAYALİM GERÇEKLEŞTİ?

Sivas 1´ncisi Karataş ise, ?Cumhuriyet Anadolu Lisesi´nde 4 yıl boyunca da çok sıkı çalıştım. Emeğimin karşılığını aldım. Sivas il birincisi oldum.  Aileme, okulumdaki öğretmenlerime ve idarecilere çok teşekkür ediyorum. Desteklerini esirgemediler. Sınava girecek arkadaşlara tavsiyem çok çalışmalarıdır. Bol bol kitap okumaları ve çok test çözmeleri gerekiyor. İyi bir doktor olmak ve Sivas´a hizmet etmek istiyorum? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER