Spor

Halı Saha Topçuları Fark Yedi

TFF 2.Lig'de Sivas'ı başarısızlığı ile temsil eden Sivas Belediyespor 30.Hafta maçında deplasmanda Esenler Erokspor'a 6-1 mağlup oldu. Ligde düşmesi neredeyse kesinleşen yeşil-beyazlı ekip maçın ilk 12 dakikasında 4 gol de yiyerek şehrin yüzünü yere eğdirdi.

Halı Saha Topçuları Fark Yedi
02-04-2023 23:18
SİVAS

HABER MERKEZİ

Sezon başından bugüne yaklaşık 70 futbolcu transfer ederek, sıklıkla hoca değiştiren Sivas Belediyespor halı sahaya bile çağrılmayacak topçulardan kurulu ilk 11'i ile TFF 2'nci Lig'de 30'ncu hafta mücadelesinde İstanbul'da Esenler Erokspor deplasmanına çıktı.

Maçın başından sonuna kadar yine sahada hiçbir varlık gösteremeyen Sivas temsilcisi daha maçın ilk 12 dakikasında 4 dakika yiyerek sezonun başından bugüne kadar ki başarısızlığın hakkını yine sahada verdi.

Halı sahaya çağrılmayacak futbolcuların 90 dakika mücadelesinde Sivas Belediyespor bir maçı yine farklı yenilerek sahadan 6-1 mağlup ayrıldı.

Ligde parasını alamayan kulüp tesislerinde yemek bile çıkmayan Bayburtspor'u görüp yüzü kızarmayan Sivas Belediyespor takımının durumu ne yöne doğru gidecek merak ediliyor.

Yeşil-beyazlı ekip de başarı da herkes sıraya girerken, başarısızlığa ise henüz sahip çıkan bulunamadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER