Gündem

HALK OTOBÜSÜ BAŞKANI SORUNU ÇÖZDÜ - MUHABİR KARTLARINI KAPATTI 

Sivas’ta halk otobüsü şoförlerinin Yeni Numune Hastanesi bölgesinde yaşadıkları sorunu dile getirmemizin ardından sorunlardan kaçan Sivas Halk Otobüsleri Kooperatifi çareyi muhabirlerin otobüslere biniş kartlarını kapatmakta buldu.

HALK OTOBÜSÜ BAŞKANI SORUNU ÇÖZDÜ - MUHABİR KARTLARINI KAPATTI 
19-09-2023 17:19
SİVAS
HABER MERKEZİ
Gazetemize ulaşan halk otobüsleri şoförleri yaşadıkları sıkıntılar olduğunu ve bu sıkıntıları duyurmak istediklerini söylediler. Sivas Ekspres Gazetesi olarak bizlerde şoförlerin sorunlarını dile getirmek için Yeni Numune Hastanesine gidererek sorunları dinleyip haber haline getirdik.
Haberin gazetemiz internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında yayınlanmasının ardından Sivas Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı şoförlerin sorunlarını çözmesi gerekirken çareyi muhabirlerimizin otobüse bindikleri kartları kapatmakta buldu. Muhabirlerin kendi adlarına olan otobüs kartlarını kapatma talimatını halk otobüsü kooperatifi başkanı kimden aldı? Kartı kapatma talimatı veren halk otobüsü başkanı başka mağduriyetler yaratma hakkının hangi güçten alıyor? Gazete olarak bu soruların cevabını bekliyoruz. 
ŞOFÖRLERİN SORUNUNU MUHABİRLERİN KARTINI KAPATARAK ÇÖZEN HALK OTOBÜSÜ KOOPERATİFİ BAŞKANINI AYAKTA ALKIŞLIYORUZ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER