Gündem

Hamidiye'ye Vali Dokunuşu

Hamidiye Millet Bahçesi’ne Sivas Valisi Yılmaz Şimşek neşteri vurdu. Millet bahçesinde giriş kapılarında değişime gidilirken, giriş ücreti de kaldırıldı.

Hamidiye'ye Vali Dokunuşu
24-07-2024 14:23
SİVAS

DEMET KARAKUŞ

Zanaatkârlar Çarşısı ve Müzesi’nde bulunan bazı zanaatkarlarda Hamidiye Millet Bahçesi’ne taşınarak bölgenin cazibesi daha da artırıldı. Vali Yılmaz Şimşek, Hamidiye Millet Bahçesi’nde vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

GİRİŞLER ARTIK ÜCRETSİZ OLDU

 Sivas-Ankara kara yolu Nuri Demirağ Havaalanı Kavşağı yakınlarında bulunan tarihi Haralar bölgesindeki 251 bin metrekarelik alanda uygulanan "Hamidiye Millet Bahçesi" açıldığı günden bugüne beklenen ilgiyi bir türlü göremedi. Ulaşımdaki yetersizlik, girişin ücretli olması nedeniyle yaşanan sıkıntıları Vali Yılmaz Şimşek çözdü. 3 giriş kapısı bulunan Hamidiye Millet Bahçesi’nde giriş kapısı bire düşürüldü. Kapıların kaldırılmasıyla bölgede trafik rahatlatacak yeni bir yol düzenlemesi yapılacak. Ayrıca girişte alınan giriş ücreti de Vali Yılmaz Şimşek’in talimatıyla kaldırıldı. Vatandaşlar bundan sonra Hamidiye’ye ücretsiz girecek. Bu durum vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER