Yaşam

HARABE EVİ BİLE ÇARPTILAR

HARABE EVİ BİLE ÇARPTILAR

HARABE EVİ BİLE ÇARPTILAR
14-04-2017 07:58

Erhan CEYLAN/

Alibaba Mahallesi´nde yalnız yaşayan 82 yaşındaki Sultan Yılmaz adlı kadın,  tanıdığı ancak soyadını bilmediği Gökhan isimli şahsın, emekli maaşında eksiklik var diyerek vekaletini alıp, evini sattığını öğrendiğini, durumu polise ve savcılığa bildirdiğini söyledi.

Kendisini emlakçı olarak tanıtan şahsın haberi olmadığı evinin başkasına satışının yanı sıra, 2 bin lira para ile 2 tane burma bileziğini de ödünç alıp geri vermediğini iddia edilen 82 yaşındaki Yılmaz, yetkililerden yardım beklediğini ifade etti.

Bir süre önce ikinci eşini geçirdiği kaza sonrasında kaybettiğini hatırlatan ve yalnız yaşamaya mahkum olduğunu belirten Yılmaz,  başından geçenleri şöyle anlattı.

?Dul ve yaşlı bir kadınım. Mahalleden tanıdığım Gökhan isimli şahıs geçtiğimiz yıl evime gelip, ?Sen emekli maaşını eksik alıyorsun. Gel bankaya gidip bunu düzeltelim´ dedi. Bende güvendim. Bankaya gittik, bazı işlemler yapıldı. Kimliğimi verdim. Şahıs kimliğimi alıp adıma vekalet çıkartarak yıkılmak üzere olan evimi hisseli olmasından 5 kişiye satmış. Bu satıştan haberim yok. Ayrıca bu şahıs yine yanıma gelerek mali sıkıntıda olduğunu, belirtip birkaç günlüğüne 2 bin lira para ve 2 adet burma bilezik istedi. Güvendim ve sıkıntısını gidermesi için verdim, dediği sürede getirdi, birkaç gün sonra yine istedi. İlk verdiğimde getirdiği için tereddüt etmeden tekrar verdim. Daha sonrasında ise paramı ve bileziklerimi geri getirmediği gibi evimi de sattığını öğrendim, polise ve savcılığa giderek şikayetçi oldum.? dedi.

ÖLÜMLE BURUN BURUNA

Sultan Yılmaz, bir bölümü harabe halde bulunan ve yıkılmak üzere olan evde ölümle adeta burun buruna yaşıyor. Kimsesi olmadığı için evi ile ilgilenemediğini de bildiren Yılmaz, ?Bir gece gürültüyle uyandım. Baktığımda evimin banyo tarafı yıkılmış. İki aydır banyo yapamıyorum. Tek başımayım hiç kimsem yok. Bunlar yetmiyormuş gibi şimdi de dolandırıcılara zorluklarla biriktiğim para, bilezik ve evimi kaptırdım. Ne yapacağımı bilemiyorum. Allah rızası için bana yardım etsinler? dedi. 


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER