Gündem

HAZİRAN TOPLANTILARI YAPILIYOR

HAZİRAN TOPLANTILARI YAPILIYOR

HAZİRAN TOPLANTILARI YAPILIYOR
11-06-2020 07:00

Yüksel MENEKŞE

Haziran ayı oturumlarının ilki, Meclis Başkanı Hakan Akkaş başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Uzun bir aranın ardından gerçekleşen ve bir hafta boyunca devam edecek olan birleşimlerin açılış konuşmasını yapan İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş: ?Allah´a hamd olsun bu süreçler atlatıldı ve çalışmaya başlandı. İl Özel İdaremiz bu süreçte gerek özel idare yatırım programları gerekse KÖYDES programlarını hassasiyetle ve özenle ara vermeksizin çalıştı. Ben bu vesileyle; İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Mehmet Nebi Kaya´ya, müdürlerimize, memurlarımıza sahada çalışan işçi kardeşlerimize teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş pandemi süreci değerlendirerek sözlerine şu şekilde devam etti: "Pandemi süreci içerisinde dünyanın gelişmiş ülkeleri sınıfta kalırken, bu süreci çok başarılı götüren, bize büyük bir devletin onurunu yaşatan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize, özelde de Sağlık Bakanımıza saygılarımızı sunuyorum. İlimizde de bu süreç çok başarılı bir şekilde yürütülmüştür. Türkiye´de örnek iller arasında da yerini almış ve almaya devam etmektedir. Bu başarılı çalışmalardan dolayı Sivas Valimiz Sayın Salih Ayhan´a, Sağlık Müdürlüğümüze teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bu süreçte İl Genel Meclisimiz, kurumlarımızın ve hizmetin önünü açmak için, olağanüstü toplantılarda ve konferans toplantıları ile tedbirli olarak sahadan çekilmeyerek hizmete devam etmiştir. Ben buradan meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Artık yoğun gündemlerle daha da bir iştiyakla çalışmalarımıza, bu aziz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.? dedi.

İl Genel Meclisi Haziran ayı toplantılarında; Meclis İhtisas Komisyonlarının oluşturulmasını, İl Özel İdaresinin 2019 yılı mali iş ve işlemlerine ilişkin hazırlanan Denetim Komisyonu Raporu´nun meclisin bilgisine sunulmasını, 2019 yılı Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesini, İl Özel İdaresi 2020 yılı Gider Bütçesinin ihtiyaç duyulan tedbirleri arasında ödenek aktarımı yapılması konusunu ve ilçelere bağlı diğer gündem maddelerini görüşerek karara bağlayacak.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER