Spor

CÜSK, SÖKE SÖKE PLAY-OFFTA

CÜSK, SÖKE SÖKE PLAY-OFFTA

CÜSK, SÖKE SÖKE PLAY-OFFTA
20-02-2018 07:00

 

Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü (CÜSK) kadınlar voleybol 2´nci lig 7´nci grupta 1. Lige yükselme play-off müsabakaları oynama hakkı elde etti. Pazar günü ya tamam ya devam maçında Ordu Çamlıkspor ile karşılaşan CÜSK, rakibini 3-0 mağlup ederek play-off grubuna yükseldi. Cumhuriyet Üniversitesi Taha Akgül Spor Salonu´nda saat 14:00´da başlayan ve baştan sona çekişmeli geçen maçtan galip ayrılan CÜSK, bu sonuçla Muğla´da oynanacak 1. Lige terfi play-off müsabakalarına katılma hakkı elde etti.

VALİ GÜL VE REKTÖR YILDIZ TAKİP ETTİ

Taha Akgül Spor Salonu´nda Pazar günü oynanan kadınlar voleybol 2´nci lig müsabakasını Vali Davut Gül, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız eşleriyle birlikte takip etti. Karşılaşmayı baştan sona takip eden vali Gül ve rektör Yıldız, maç sonunda sahaya inerek play-off turuna yükselen CÜSK kadın voleybol takımı sporcu ve teknik kadrosunu tebrik etti. Gül ve Yıldız eşleriyle birlikte daha sonra CÜSK kadın voleybol takımıyla objektifler karşısına geçti.

SEVİNÇ VE ÜZÜNTÜ

CÜSK ile Çamlıkspor arasında oynanan maçın son sayasının ardından sahada sevinç ve üzüntü aynı anda yaşandı. Son sayının ardından CÜSK´te sevinç tavan yaptı. Ordu temsilcisinde ise yaşanan üzüntü büyük oldu. CÜSK ekibi maçtaki galibiyeti müzikler eşliğinde oynayarak sahada kutlarken, maçtan mağlup ayrılan Çamlıkspor üzüntülü şekilde soyunma odasına gitti.

TARAFTALARDAN BÜYÜK DESTEK

Taha Akgül Spor Salonu´nda Pazar günü oynanan CÜSK, Ordu Çamlıkspor kadınlar voleybol müsabakasına sporseverler yoğun ilgi gösterdi. Baştan sona çekişmeli geçen maçta CÜSK´e verdikleri destekle kazanılan galibiyette büyük rol oynayan taraftarlar maç sonrasında ise ekiplerini tribünlere çağırarak yakalanan başarıyı birlikte kutladı. Öte yandan CÜSK, Ordu Çamlıkspor maçını Ordu´dan gelen voleybol severlerde izledi.

BAŞKAN VİŞNE, TEBRİK ETTİ

Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Mücahit Vişne, Ordu Çamlıkspor´u 3-0 mağlup ederek 1. Lige yükselme play-off müsabakaları oynama hakkı elde eden sporcu ve teknik kadrosunu tebrik etti. Harika bir maçı harika bir skorla kazandıklarını belirten başkan Vişne, ? Elde edilen galibiyet Sivas´a, üniversitemize hayırlı olsun. Son maçta tribünlerde yerleri olarak bizlere tam destek veren herkese teşekkür ediyorum. Ekip olarak çok mutluyuz? dedi.

PLAY-OFF MAÇLARI MUĞLA´DA

Kadınlar voleybol 2´nci ligde 1. Lige yükselme play-off maçları Muğla´da oynanacak. 3-6 Mart 2018 tarihleri arasında Muğla´da yapılacak müsabakalara 8 ekip katılım gösterecek. Muğla´da oynanacak maçlarda başarılı olan ekipler ise yeni sezonda kadınlar voleybol 1´nci ligde oynama hakkı elde edecek.

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER