Medya

?HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ?

?HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ?

?HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ?
10-01-2019 07:59

Hayrullah AĞKAŞ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle ilimizdeki basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Salih Ayhan, ?Sürekli bir arada oluyoruz ama günün anısına bir arada olalım, sohbet edelim, toplu anlamda çok bir araya gelelim istedik. Bu zaman diliminde bizlere, ilimize, verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum? dedi.

Gazetecilerin zor şartlar altında çalıştığını belirten Vali Ayhan, ?Kamuoyu denetimi yapan, vatandaş adına kamu menfaatlerini de ön plana çıkararak, haber yazan ve fedakârca çalışan, gerçekten fiziki anlamda emek veren bir mesleğin mensuplarısınız. Zor şartlarda çalışıyorsunuz. Bunu görebiliyoruz. Dolayısıyla gazetecilerin fedakârlığını tartışmaya ve söylemeye hiç gerek yoktur? ifadelerini kullandı.

Sivas´ta 9 yıllık geçmişi olduğunu hatırlatan Vali Ayhan, ?Herkesin Sivas´ın menfaatleri için, Sivas´ın geleceği için eline kalem aldığını biliyorum. Dolayısıyla her birinizi hemen hemen tanıyorum, duygularınızı biliyorum, niyetinizi biliyorum. Sivas ile ilgili ortak paydalar, ortak menfaatler, ortak cümleler kullanması alçısından nasıl çalışıldığının farkındayım? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER