Gündem

HER KURUŞ HİZMET İÇİN KULLANILACAK

HER KURUŞ HİZMET İÇİN KULLANILACAK

HER KURUŞ HİZMET İÇİN KULLANILACAK
30-11-2019 01:05

Hayrullah AĞKAŞ

İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantıları dün yapılan 20. oturumla tamamlandı. Yerel parlamentonun kapanış toplantısına katılan Vali Salih Ayhan, meclis üyelerine hitap ederek, ?Yoğun bir çalışma maratonundan geçtiniz, özverili çalışmalarınız için teşekkür ediyor, 2020 yılı bütçemizin ülkemize ve Sivas´ımıza hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

Bütçelerin her aşamada hesap vermenin en önemli aracı olduğunu belirten Vali Ayhan, ?2020 yılı için bütçemiz 185 Milyon TL´dir. Şundan emin olunuz ki: Bütçemizin her kuruşu, her kalemi bizim şerefimizdir, onurumuzdur ve her kuruşu son noktasına kadar korunacaktır. Allah, bütçemizi bereketli kılsın, hayırlı kılsın ve milletimize hizmet etme yolunda bizlere yardımcı olsun? diye konuştu.

2020 yılı için belirlenen bütçenin her bir kaleminin Sivaslılara hizmet etmek için kullanılacağını söyleyen Vali Ayhan, ?Hadis-i Şerif´te belirtildiği gibi en hayırlı sermayenin çalışmak olduğu idrakiyle yapacağınız çalışmalarınız için her birinize, tek tek teşekkür ediyor, bütçemizin hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum? dedi.

?TÜRKİYE´DE

ÖRNEK BİR KURUM?

Sivas İl Özel İdaresi kurumsal ve teknik yapısıyla Türkiye´nin en başarılı kurumları arasında yer aldığını belirten Vali Ayhan, ?Ortak sorumluluklarımızdan birinin de Özel İdaremizin bu başarısını ve altyapısını korumak ve geliştirmek olduğunu düşünüyorum. İdaremizin gücüne güç katacak olan Makine İkmal Parkı ve Asfalt Plenti Tesislerimiz ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Altyapımızla, bilgi birikimimizle ve her birinizin ortaya koyduğu irade ile her yönüyle gelişen bir Sivas için hizmet etmeye devam edeceğiz. İl Genel Meclisiyle, çalışanlarıyla ve ortaya koyduğu vizyon projelerle, Türkiye´nin demokratik yapısına en uygun kurumlardan bir tanesidir. Sivas´ta yaşayan 647 bin vatandaşımızın her birinin Sivas İl Özel İdaresinde temsilcisi yer almaktadır? ifadelerini kullandı.

?BİRLİKTELİK

ÇOK ÖNEMLİ?

İl Genel Meclis üyelerinin ilçeleri adına seçilerek Meclis´e geldiğini kaydeden Vali Salih Ayhan, ?İlçelerinin sorun ve önerilerini burada paylaşıp, tartışan, sorun ve çözüm üreten ilimizin geleceğine yön veren sizlersiniz. Bu da aidiyet duygusunu beraberinde getirmektedir. Kurum içi barış, huzur ve birliktelik çok önemli. İl Özel İdaresi geçmişten beri bu misyonu ve anlayışı benimseyen kurumlardan bir tanesidir ve öyle olacaktır? dedi.

?SİVAS´I DAHA İYİ

NOKTALARA GETİRECEĞİZ?

İl Özel İdaresi´nin, Sivas´ın zorlu coğrafyasında gece gündüz ayrım yapmadan, fedakârca çalışıp hizmet götüren bir kurum olduğunu belirten Vali Ayhan, sözlerini şöyle sürdürdü:

?Bu kurumda hizmet edenler, hizmetlisinden, memuruna, teknikerinden, teknisyenine, mimarından, mühendisine, müdüründen, genel sekreterine kadar böyle bir kurumun mensubu olmaktan gurur duyması gerekir. Bu yılki bütçemiz 185 milyon TL´dir. Ama biz hayallerimizi bu bütçenin içine hapsetmiyoruz. İl Özel İdaresinin tüm çalışanlarıyla birlikte Sivas´taki her bir vatandaşımızın geleceği için hayal kurmaya ve bu hayalleri önce hedeflere sonra da gerçeğe dönüştürmeye devam edeceğiz.  Güç birliğiyle beraber Sivas´ı çok daha iyi noktalara getireceğiz.?

İl Genel Meclis Başkanı Hakan Akkaş da Meclisimiz adına toplantımıza katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Meclisimiz 2020 bütçesini belirledi. Bu noktada genel Valiliğimiz gerek İl Özel İdaremiz olarak yatırım programımızdaki işlerin hakkıyla yerine getirileceğine inancımız tamdır. Bende bu anlamda 2020 yılı bütçemizin ve yatırım programımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum? dedi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER