Spor

Heyecan Dolu Hafta Tamamlandı

Trendyol Süper Lig'de 8. hafta maçları tamamlandı. Lider Galatasaray, haftayı 3 puanla kapattı. Ligde namağlup ilerleyen Trabzonspor ve Beşiktaş, haftayı 1’er puanla kapattı. Net Global Sivasspor ise deplasmanda Göztepe’ye 3-2 yenilerek kötü gidişatını sürdürdü.

Heyecan Dolu Hafta Tamamlandı
08-10-2024 12:03
SİVAS

Demet KARAKUŞ/  

Trendyol Süper Lig’de 8. hafta müsabakaları oynanan mücadeleler sonrası tamamlandı.

Milli ara öncesi oynanan mücadelelerde lider Galatasaray, haftayı 3 puanla kapattı. Evinde Alanyaspor’u ağırlayan sarı kırmızılı ekip rakibini Yunus Akgün’ün tek golü ile 1-0 mağlup etti.

Ligde namağlup ilerleyen Trabzonspor ve Beşiktaş, haftayı 1’er puanla kapattı. Trabzonspor, Hatayspor deplasmanında 1-1 berabere kalırken Beşiktaş’ta Gaziantep FK deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe ise ligi BAY geçti.

Ligdeki 8. hafta karşılaşmalarında ev sahibi takımlar 4 maçtan galibiyetle ayrılırken, 1 maç konuk ekip lehine sonuçlandı. Dört mücadele ise berabere tamamlandı. Haftada toplam 22 gol atıldı.

SİVAS’TA KÖTÜ GİDİŞAT SÜRÜYOR

Net Global Sivasspor ise deplasmanda Göztepe’ye konuk oldu. Gürsel Aksel Stadyumunda oynanan müsabaka 3-2 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu skorun ardından kırmızı-beyazlılar galibiyet hasretini 3 maça çıkartarak ligdeki kötü gidişatını sürdürdü.

9. HAFTADA RAKİP HATAY

Sivasspor ligin 9. haftada ise kendi evi seyircisi önünde müsabakaya çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekip Hatay ekiplerinden Rıza Çalımbay’lı Atakaş Hatayspor’u ağırlayacak. BG Grup 4 Eylül Stadyumunda 20 Ekim Pazar günü oynanacak olan müsabaka saat 13.30’da başlayacak.

8. HAFTA SONUÇLARI ŞÖYLE;

Çaykur Rizespor 2-1 Antalyaspor

Kasımpaşa 0-0 Sipay Bodrum FK

Göztepe 3-2 Net Global Sivasspor

RAMS Başakşehir 1-1 Bellona Kayserispor

Atakaş Hatayspor 1-1 Trabzonspor

TÜMOSAN Konyaspor 2-1 İkas Eyüpspor

Adana Demirspor 1-3 Samsunspor

Gaziantep FK 1-1 Beşiktaş

Galatasaray 1-0 Corendon Alanyaspor

 


Editor : Demet KARAKUŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER