Gündem

Hırvatlar Manaj’ı Durduramadı!

Sivasspor’un golcüsü Rey Manaj, Arnavutluk’un Hırvatistan ile 2-2 berabere kaldığı maçta görev aldı. Manaj girdiği mücadelelerde yıkılmazken, Arnavutluk en ciddi pozisyonlarını Manaj üzerinde buldu.

Hırvatlar Manaj’ı Durduramadı!
20-06-2024 11:07
SİVAS

Tuğba SARIKAYA

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası B Grubu'nda Hırvatistan ile Arnavutluk karşı karşıya geldi. Turnuvadaki ilk maçlarını kaybeden iki takımın mücadelesi 2-2 berabere bitti.

Almanya'nın Hamburg şehrindeki Volkspark Stadı'nda oynanan maçta Arnavutluk'un golleri 11. dakika Laçi ve 90+5'te Gjasula'dan geldi. Hırvatistan'ın gollerini ise 74. dakikada Kramaric ve 76. dakikada kendi kalesine Gjasula attı.

Hırvatistan bu galibiyetle puanını 1'e çıkardı ve 4. sırada yer aldı. Arnavutlar 1 puanla 3. basamakta. Hırvatlar, B Grubu'ndaki son maçında İtalya'yla, Arnavutluk ise İspanya ile karşılaşacak.

Heyecan dolu müsabakada EMS Yapı Sivasspor’un başarılı golcüsü Rey Manaj’da görev aldı. Maça ilk 11’de başlayan Manaj 85 dakika forma giyerken, performansıyla izleyenlerin beğenisini topladı. Karşılaşmada Manchester City'nin defans oyuncusu Gvardiol, Sivasspor’un santraforu Rey Manaj'ı durdurmakta maçın başından beri de zorladı.

Sivassporlu taraftarlar da Arnavutluk da 85 dakika forma giyen Rey Manaj’ı sosyal medya hesaplarından paylaştığı görselle tebrik etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER