Yaşam

Hobisiydi İşi Oldu

Sivas’ta hobi olarak başladığı dövme sanatçılığını işi haline getiren Gökhan Kılıç, özel tasarımlarıyla Türkiye’nin çeşitli yerlerinden talep görüyor.

27-10-2023 11:16
SİVAS

Neslihan KOÇ

Sivas’ta yaşayan Gökhan Kılıç bir kurumda güvenlik görevlisi olarak çalışıyor. Çizim yeteneği iyi olan Kılıç, yaklaşık 9 yıl önce hobi amaçlı dövme yapmaya başladı. Hobisini 25 metrekarelik bir alanda yapmaya başlayan Gökhan Kılıç daha sonra kendini geliştirerek iş yeri sahibi oldu. Şimdilerde Hikmet ışık Caddesinde bir ofisi bulunan Kılıç, kendi tasarladıkları dövmeleri müşterilerine uyguluyorlar. Sadece Sivas’tan değil Türkiye’nin çeşitli yerlerinden de müşterileri olan Kılıç, işini severek yaptığını söylüyor.

25 METREKARELİK ODANIN İÇERİSİNDE BAŞLADIM

Gökhan Kılıç, “Ben işimi 2015 senesinde çok küçük 25 metrekarelik odanın içerisinde başladım. Bu kira benim aileme yük olacak mı diye düşündüm.  Cesaret alarak girdim.  Boş bir dükkân buldum. Ben sadece kartvizit bastırarak girdim bu işe. Sevdiğim saydığım bir kardeşim var onun yanında birlikte çalışırken mesela ona devamlı dövmeyle ilgili sorular soruyorlardı bende dedim ki sen bu işi ciddi anlamda yapmak istemiyorsan istersen ben gireyim dedim.  9 yıl öncede bu işe başladık çokta iyi oldu kendimi geliştirdim. Kendime bu stüdyoyu açtım hobi olarak bu sektöre girdim ama çok güzel bir işim oldu’’ dedi.

sivas son dakika   sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER