Gündem

HSK GENEL SEKRETERİNDEN UĞURLU´YA ZİYARET

HSK GENEL SEKRETERİNDEN UĞURLU´YA ZİYARET

HSK GENEL SEKRETERİNDEN UĞURLU´YA ZİYARET
29-07-2019 01:05

Burcu CELLAT

Sivas Adliyesi yargının önemli bir ismini ağırladı. Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Sekreteri Fuzuli Aydoğdu Sivas Adalet Sarayını ziyaret etti.  Ziyarette Aydoğdu´ya  MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve İş adamı Nuri Tepe de eşlik ederken Başsavcılık makamında gerçekleşen ziyarette Aydoğdu´yu Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu ve Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya ağırladı. Kendisi de Sivaslı olan Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Sekreteri Fuzuli Aydoğdu, HSK´nın son kararnamesi ile Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Hasan Uğurlu´ya yeni görevinde başarılar dileyerek suç oranı bakımından değerlendirildiğinde Sivas´ın nezih ve sakin bir şehir olduğunu ifade etti.

Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu ise nazik ziyaretlerinden dolayı Aydoğdu´ya teşekkür ederek ?İnşallah bu kadim şehre, tarih ve kültür şehre, Selçuklunun başkenti, Sultan Şehre layıkıyla hizmet ederiz. Umarım Adalet anlamında vicdanları tatmin eden bir katkı sunarız? dedi.

Uğurlu ayrıca Sivas´a hizmet ederken ilde bulunan bütün kurum ve kuruluşlar ile de işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi.  Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu ziyaret anısına Hakimler ve Savcılar Kurulu Genel Sekreteri Fuzuli Aydoğdu´ya tablo hediye etti.  Aydoğdu Başsavcı Hasan Uğurlu´ya hayırlı olsun ziyaretinin ardından Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya´yı ve İdare Mahkemesi Başkanı Fatih Hakan Polat´ı da makamında ziyaret etti.  Ziyaretlerin ardından Adalet Sarayını da gezen HSK Genel Sekteri Aydoğdu adliye hakkında bilgiler aldı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER