Gündem

İddialar Doğru Mu? Adem Uzun 110 Bin Lira Ödüyor Mu?

Kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında yerel gazete ve ajans aboneliklerini iptal eden Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun’un, seçim döneminde çalıştığı firmaya sosyal medya için  aylık 110 bin lira ödeme yapmaya devam ettiği iddia edildi.

İddialar Doğru Mu? Adem Uzun 110 Bin Lira Ödüyor Mu?
25-06-2024 14:35
SİVAS

HABER MERKEZİ

Belediye Başkanı adaylığı döneminde basına destek olma sözü vermesine rağmen belediye başkanı seçildikten sonra kamuda tasarruf tedbirlerini bahane ederek ilk olarak yerel gazete ve ajans aboneliklerini iptal eden Dr. Adem Uzun’un birlikte çalıştığı belediye basın birimindeki çalışanları geri planda tutarak, seçim döneminde çalıştığı ajans sahibiyle hala çalışmaya devam ettiği ve bir an olsun yanından ayırmadığı biliniyor. Basın biriminde çalışan tecrübeli personeller yerine sosyal medyacı bir kişiyle çalışmalarını sürdürmeye çalışan Başkan Uzun’un, bu kişiye aylık belediye bütçesinden 110 bin lira ödediği iddia ediliyor.

Kamuda tasarruf diyerek yerel gazete ve ajans aboneliklerini iptal eden Başkan Uzun’un bu parayı bu sosyal medyacıya ödeyip ödemediği merak ediliyor. Yaklaşık 10 kişinin çalıştığı ve seçim sonrası 2 kişinin daha işe alındığı belediye basın biriminde çalışan personelin yapabileceği işlere Başkan Uzun’un aylık 110 bin lira ödeyip ödemediğine dair kamuoyu açıklama bekliyor.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER