Gündem

İHBARLA YAKAYI ELE VERDİ

İHBARLA YAKAYI ELE VERDİ

İHBARLA YAKAYI ELE VERDİ
03-10-2017 07:30

 

 

Erhan CEYLAN/

 

Zehir tacirlerine yaptığı denetim ve operasyonlarla geçit vermeyen İl Jandarma Komutanlığı, hafta sonu bir vatandaşın yaptığı ihbar doğrultusunda operasyon düzenledi.

 

İlimiz kırsalında bir eve yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 46 kilo 400 gram kubar esrar ile 323 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

 

ŞUŞEHRİ´NDE 3 BİN 400

PAKET KAÇAK SİGARA

 

Operasyonun yanı sıra Suşehri Erzincan-Tokat D-100 karayolunda yol kontrol ve arama faaliyetleri de yürüten İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Iğdır istikametinden İstanbul´a gitmekte olan bir yolcu otobüsünde arama yaptı.

 

Otobüsün bagaj kısmında bulunan valizler içerisinde 3 bin 400 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi. Bir kişinin gözaltına alındığı olayda, kaçak sigaralara imha edilmek üzere el konuldu.

 

16 OLAY 18 GÖZALTI!

 

Bu arada İl Jandarma Komutanlığı, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında icra ettiği Kaçakçılık ve Organize Suçlar faaliyetleri kapsamında meydana gelen 16 ayrı olaya müdahale etti, 18 kişi ise gözaltına alındı.

 

Edinilen bilgiye göre, son 1 hafta içerisinde gerçekleştirilen operasyon ve kontrollerde 9´u uyuşturucu madde, 1´i izinsiz çalışma, 6´sı sigara kaçakçılığı olmak üzere 16 ayrı olayda bin 701 gram toz esrar, 40 gram reçine esrar, 37 gram kubar esrar, 2 adet uyuşturucu hap, 4 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Bu olaylarda 2´si yabancı uyruklu olmak üzere 18 şüpheli gözaltına alındı.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER