Gündem

İLÇE İFTARLARI DEVAM EDİYOR

İLÇE İFTARLARI DEVAM EDİYOR

İLÇE İFTARLARI DEVAM EDİYOR
20-05-2019 07:32

Nurettin ÇUKURYURT

Ticaret Borsası´nın Ramazan ayında düzenlediği iftar programı etkinliği, Altınyayla ve Kangal İlçesindeki borsa üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Altınyayla Kaymakamı Halil Dalak, Belediye Başkanı Sinan Akbulut, Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Meclis Başkanı İhsan Aksoy, Meclis Üyeleri ve ilçelerde bulunan borsa üyeleri düzenlenen iftar sofrasında bir araya geldi.

İftar öncesinde bir selamlama konuşması yapan Başkan Abdulkadir Hastaoğlu, ?Ramazan ayı rahmet ayıdır. Ramazan ayının iklimi, ülkemizin, ilimizin ve ilçelerimizin her yerinde hissedilmeli ve biz bu iklimi birlikte yaşamalıyız? dedi.

Konuşmasında katılım sağlayan davetlilere teşekkür eden Başkan Hastaoğlu ?Ramazan ayını idrak ediyoruz. Ramazanın bereketini, mağfiretini ve dayanışmasını idrak edebilmek için iftarların da birlik ve beraberlik içerisinde yapılması gerekiyor. Bizlerde ticaret borsası olarak ilçelerdeki bulunan üyelerimiz ile bu birlikteliği ve beraberliği sağlamak adına geleneksel olarak iftar programlarını düzenliyoruz? şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, duaların edildiği programda okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER