Spor

İmranlıspor’da Taygun Dönmez Dönemi

İmranlıspor Futbol Kulübü, teknik direktörlük görevine Yasin Taygun Dönmez’i getirdi. Geçen sezon Altınyayla Belediyespor'u BAL’a taşıyan teknik adam “İmranlıspor’a geldiğim için gerçekten çok mutluyum” dedi.

İmranlıspor’da Taygun Dönmez Dönemi
25-07-2024 10:34
SİVAS

Hakan KALELİ

İmranlıspor Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon Altınyayla Belediyespor'u Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) taşıyan teknik adam Yasin Taygun Dönmez ile anlaştı.

Kulüp Başkanı Adnan Avcı, yeni sezonda şampiyonluk hedefi olan bir ekip kuracaklarını ifade ederek, “Taygun hocamızla bunu başaracağız. Taygun Dönmez ile yeni bir döneme giriyoruz. Kendisi, hem oyun anlayışı hem de takım yönetimindeki becerisi ile bizim için doğru isim. Taraftarlarımızın desteğiyle birlikte büyük başarılar elde edeceğimize inanıyoruz” dedi.

Taygun Dönmez ise İmranlıspor’un teklifini kabul etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İmranlıspor’a geldiğim için gerçekten çok mutluyum. Hedeflerimiz takımımızı hak ettiği yerlere taşımak ve başarılı bir sezon geçirmek. Anlaşmamız her iki taraf için de hayırlı olsun” diye konuştu.

TAYGUN HOCA İÇİN ÖZEL VİDEO

İmranlıspor Futbol Kulübü, anlaşmanın ardından kulübün sosyal medya hesaplarından deneyimli hoca için hayırlı olsun mesajı yayımladı. Mesajda, “Hoş geldin Taygun Dönmez. Kulübümüz, teknik direktörlük pozisyonu için başarılı antrenör Taygun Dönmez ile anlaşmaya vardı. Taygun Dönmez hocamıza büyük İmranlıspor ailesine hoş geldin diyor, başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz” notu eklendi. Ayrıca kulüp tarafından Taygun Dönmez için özel bir video hazırlandı. Video ‘Hoş geldin imparator’ yazısıyla paylaşıldı.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER