Spor

ISAAC COFİE İMZAYI ATTI

ISAAC COFİE İMZAYI ATTI

ISAAC COFİE İMZAYI ATTI
19-07-2019 07:00

Hayrullah AĞKAŞ

Transfer çalışmalarını sürdüren Demir Grup Sivasspor, 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Isaac Cofie ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Demir Grup Sivasspor, geçtiğimiz sezon İspanya´da Sporting Gijon forması giyen Ganalı futbolcu Isaac Cofie ile Başkan Mecnun Otyakmaz´ın İstanbul´daki ofisinde 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Isaac Cofie merkez orta sahada görev yapıyor.  Isaac Cofie 20 Eylül 1991´de Gana´nın başkenti Accra´da dünyaya geldi. Futbola İtalyan ekibi Genoa´da başlayan Cofie daha sonra; Torino, Piacenza, Sassuolo, Verona, Carpi ve geçtiğimiz sezon da Sporting Gijon formasını terletti.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Yeni transfer Isaac Cofie, İstanbul´da Acıbadem Altunizade Hastanesi´nde sağlık kontrolünden geçti. Ganalı futbolcuya ilk olarak kan tetkiklerinin yapılmasının ardından; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sporcunun sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER