Yaşam

İsmet Yıldırım Hizmet İçin Aday

Tuzlugöl Mahallesi muhtar adayı İsmet Yıldırım, vatandaşın derdini dinleyip, mahalle sakinlerinin kendilerini rahat hissedebileceği bir ortam oluşturmak için projeler geliştiriyor. Mahallenin refahı için yola çıkan Yıldırım, gerçekleştireceği projelerle mahalle sakinlerinin daha kaliteli hizmet almasını hedefliyor.

İsmet Yıldırım Hizmet İçin Aday
15-11-2023 10:30
SİVAS

 DEMET KARAKUŞ

 Sivas Tuzlugöl Mahallesi sakinlerinden İsmet Yıldırım, ‘ Gelişim İçin Değişim Şart’ sloganıyla 2024 yılı yerel seçimlerinde muhtarlık için adaylığını açıkladı.  Geçtiğimiz seçimlerde de aday olan ancak kıl payı muhtarlığı kaçıran Yıldırım, vatandaşın kendisini rahat hissedebileceği bir ortam yaratmak için çalışmalar yapacağını söyledi. Vatandaşın dertlerini ve sıkıntılarını dinleyerek kendisine bir yol haritası çizen İsmet Yıldırım’ın en büyük projelerinden birisi öğrencilere burs imkânı sağlamak. Yıldırım, 7’den 70’e büyük küçük demeden tüm vatandaşın derdine deva olmak, mahallenin eksikleri tamamlamak için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

HALKIMIZI DİNLİYORUZ

Tuzlugöl Mahallesi Muhtar Adayı İsmet Yıldırım seçildiğinde gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler vererek,“2024 mahalli seçimlerde Tuzlugöl Mahallesi'nden muhtar adayıyım.  Bir önceki yılda yine adaylığımı koymuştum. Çok az bir oyla nasip olmadı. Ama bu sene inşallah Allah nasip ederse mahalleye muhtar olarak seçilirsem güzel projeler bekliyor. Mahallemizin eksiklerini inşallah zaman zaman tespit ediyoruz. Halkımızı dinliyoruz. Herkesi dinleyerek eksikleri tamamlayarak nasip olursa geldiğimizde bunları yapacağız’’ dedi.

VATANDAŞIN KENDİSİNİ RAHAT HİSSEDEBİLECEĞİ ORTAMLAR KURULACAK

Yıldırım, “Eksik olan su yükleme otomatları olsun, ortak ATM Banka olsun, belediyemizin ekmek büfesi halkımızın en çok istediği, çocuklarımızın oyun parkları, vatandaşın kendilerini rahat hissedebilecek alanların olmaması, güvenlik kamerası hele ki parklarda mutlaka olmazsa olmazım benim o bunları devreye sokacağız’’ şeklinde konuştu.

CENAZE EVİNE MUHTARLIK HİZMET EDECEK

Cenaze evine muhtarlığın hizmet edeceğini aktaran Yıldırım, “Camilerimizdeki yaşlılarımızı dinlemekle tekrar gündeme getireceğim cenazelerimizi, düğünlerimizi mutlaka eksiksiz yapacağız. Hele ki şu ilk gün taziye yemek olayı olayını Allah nasip ederse cenaze evine değil muhtarlığa yükleyerek muhtarlık ilk gün cenaze evine hizmet edecek. Onu inşallah Allah nasip ederse muhtarlık yapacak’’ diye konuştu.

ÖĞRENCİLERE BURS VERİLECEK

 Öğrencilere burs imkanı sağlayacağını ve bu projeyi oldukça önemsediğini belirten İsmet Yıldırım sözlerini şu şekilde sonlandırdı; “Öğrencilerimize burs onu çok önemsiyorum.  Öğrenciye inşallah muhtarlık çatısı altında mahallemizdeki okullarımızdan tespit edeceğimiz öğrencilerimize burs vereceğiz. Lise var, imam hatip, ortaokullarda durumu iyi olmayan çocuklarımız tespit edip onlara inşallah muhtarlık aracılığıyla elimizden geldiği sürece bu görev olursa destek olacağız. Yardımcı olacağız’’

GELECEKTE TEMİZ BİR MAHALLE BİZLERİ BEKLİYOR

Bu hizmetlerin devamını da getireceğiz. Gelecekte temiz bir mahalle bizleri bekliyor inşallah.

sivas son dakika   sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER