Yaşam

İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa yolculuğu için

İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa yolculuğu için

İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa yolculuğu için
26-08-2017 07:57

30 Ağustos Zafer Bayramı ile Kurban Bayramı tatilinin birleştirilmesiyle 10 güne çıkan tatil nedeniyle, otogarda yoğunluk yaşanmaya başlarken, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa için biletlerin bitmek üzere olduğu öğrenildi.

 Erhan CEYLAN/

Geçtiğimiz yıl Kurban Bayramı´nda 60 bine yakın yolcu taşınan Sivas´ta adeta bayram bereketi yaşanıyor. Çarşı ve pazarların da hareketlendiği ilimizde en çok otobüs firmalarının yüzü güldü.

EKONOMİYE CAN SUYU OLACAK

Ramazan Bayramı´nda, ?Gelen yok ama giden çok´ diyerek yaşadıkları ekonomik krizi özetleyen otobüs firmaları, Kurban Bayramı tatilinin uzatılmasının ulaşımın yanı sıra çok sayıda sektöre adeta can suyu olduğunu söyledi.

Kurban Bayramı´nda yolculuğa çıkmayı planlayan Sivaslıların sayısında artış görüldü. Ramazan Bayramında 40 bin bilet satan firmalar 31 Ağustos tarihine kadar bilet satışlarının 80 bini bulacağını tahmin ediyor.

TALEP OLURSA EK SEFER KONULACAK

Bayrama yaklaşık 1 hafta kala İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gidiş-dönüş biletlerinde yoğunluk yaşandığını belirten firmalar, taleplerin daha da yoğun olması durumunda ek seferlerin devreye sokularak vatandaşların mağdur edilmeyeceğini açıkladı.

Bu aradaotogarda en fazla Ankara ve İstanbul hattında yaşanırken, yoğunluğun en az olduğu illerin başında, doğu bölgeleri geldi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER