Gündem

İSTİŞAREYİ ÖNEMSİYORUZ

İSTİŞAREYİ ÖNEMSİYORUZ

İSTİŞAREYİ ÖNEMSİYORUZ
20-11-2019 01:01

Burcu CELLAT

Önder İmam Hatipliler Derneği Sivas Şubesi tarafından istişare toplantısı düzenlendi. Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Hüseyin Duman, Önder olarak istişareye önem verdiklerini vurguladı.

Abdülhamit Han İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen toplantıya Önder Genel Merkezi´nden 2. Bölge Öğretmenler Komisyonu Başkanı Yücel Özkan, 7. Bölge Öğretmenler Komisyonu Başkanı Bilal Yıldızlı ve Gençlik Komisyonu Başkanı Resul Çiftçi ile Önder Sivas İmam Hatipliler Derneği Başkanı Hüseyin Duman, Bölge Başkanı Samet Şimşek, yönetim kurulu üyeleri, Suşehri, Şarkışla ve Yıldızeli ile merkez ve ilçelerde bulunan İmam Hatip Orta ve Lise okullarından temsilci öğretmenler katıldı.

Paşa Cami İmam Hatibi Abdullah Koç´un Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başlayan istişare toplantısında açılış konuşmasını yapan Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı Hüseyin Duman, aktif bir dernek olduklarını, merkez ve ilçelerde bulunan İmam Hatip okullarına ve öğrencilere yönelik yapılan etkinlikler ve faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Önder olarak istişareye önem verdiklerini ve komisyonlar kurarak çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Başkan Duman, merkez ve ilçelerde komisyon temsilcilerinin katılımı ile de istişare toplantıları yaparak, çalışmaları zenginleştirdiklerini dile getirdi.

Önder Genel Merkez 2. Bölge Öğretmenler Komisyonu Başkanı Yücel Özkan, 7. Bölge Öğretmenler Komisyonu Başkanı Bilal Yıldızlı ve Gençlik Komisyonu Başkanı Resul Çiftçi ise genel merkez 40 ilde komisyon çalışmalarını tamamladığını, ilçelerde bu çalışmaları devam ettirdiklerini, ilçelerde dernek kurulması gayret gösterdiklerini ifade etti.

Kurulan il ve ilçelerdeki Önder İmam Hatipliler Derneklerinde yönetim kurulu üyelerinin çeşitlendirilmesi gerektiğini hatırlatan genel merkez yöneticileri, derneklerin aktif ve şeffaf olması gerektiğini de hatırlattı.

İmam Hatip Okullarında görev yapan Önder İmam Hatipliler Derneği tarafından belirlenen temsilci öğretmenler ve dernek başkanları genel merkez yöneticilerine görüş ve öneride bulunduktan sonra toplantı sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER