Gündem

Kadın Polislere Çiçekli Teşekkür

Sivas’ta kavşak çalışması dolayısıyla trafiğin zaman zaman sıkıştığı Halil Rıfat Paşa Köprüsü alt geçidinde görev yapan kadın trafik polis memurlarına özverili çalışmalarından dolayı çiçek verildi.

Kadın Polislere Çiçekli Teşekkür
10-10-2023 13:59
SİVAS

Neslihan KOÇ

Sivas Belediyesi tarafından Numune Hastanesi bölgesinde sürdürülen yol çalışmaları dolayısıyla Halil Rıfat Paşa Köprüsü kavşağında özellikle mesai saatleri başlangıç ve bitiş zamanlarında trafikte yoğunluk oluşuyor. Yoğunluğu azaltmak içinde Sivas Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görev 3 kadın trafik polisi kavşakta görev yapıyor. Polis memurlarının özverili çalışmalarından dolayı Sivas Şoförler Odası ve Halk Otobüsleri Kooperatifi kadın polis memurlarına teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Sivas Şoförler Odası Başkanı Şaban Yalman, kavşakta yaşanan yoğunluğu minimuma indirmek için fedakarca görev yapan trafik polislerine teşekkür ederek, "Arkadaşlarımızı motive etmek için kendilerine çiçek takdim ettik. Şoför esnafı olarak trafikle iç içe çalışıyoruz ve toplu taşıma araçları için zaman çok önemli. Buradaki arkadaşlarımız başta ticari araçlarımız açısından da önemli bir görev yapıyorlar." diye konuştu.

Kavşakta görev yapan kadın trafik polislerinden Emel Benli Kurt da yaklaşık 5 aydır kavşakta ekip arkadaşlarıyla görev aldıklarını ifade etti. Trafik yoğunluğunu en aza indirmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Kurt, "Bu şekilde takdir görmek bizleri çok mutlu etti. Burada yardıma muhtaç engelli yayalarımızı gördüğümüzde de onlar için de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Kavşağın hastaneler güzergahında yer almasından dolayı ambulansları bekletmemeye çalışıyoruz." dedi.

Programa Sivas Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdür Vekili Adem Gökmen de katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER