Eğitim

?KADRO SIKINTIMIZA YARDIM BEKLİYORUZ?

?KADRO SIKINTIMIZA YARDIM BEKLİYORUZ?

?KADRO SIKINTIMIZA YARDIM BEKLİYORUZ?
06-07-2018 07:56

Gökhan KARA /

Milletvekili seçilen Semiha Ekinci ve AK Parti heyeti Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız´ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, ?Allah hayırlı uğurlu etsin, hayırlı hizmetler nasip etsin. Şehrimize ülkemize mazlum coğrafyamız sizden hizmet beklemektedir. Bizde üniversite olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Üniversitemizin şuan en büyük problemi akademik kadro problemidir. Profesörlük, doçentlik ve diğer unvanlarda kadro bekleyen hocalarımız var, Bu konuda sizden yardım bekliyoruz? dedi.

?ÜNİVERSİTE GÖZ BEBEĞİMİZDİR?Cumhuriyet Üniversitesi´nin önemini vurgulayan Milletvekili Ekinci ise ?Üniversite hem bizim hem şehrimizin göz bebeğidir. Şehrimizin en önemli değeridir. İnşallah bundan sonra ki süreçte hem üniversitemizin hem de şehrimizin gelişmesi adına ortak çalışmalar yapacağız. Bunun bilincindeyiz inşallah üniversitemizin daha da gelişmesi daha da ileri gitmesi için bizlerin üzerine düşen ne görev ise sizlerle beraber yapmaya hazırız? dedi.

Ekinci´nin Rektör ziyaretine, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakan Aksu, Merkez İlçe Başkanı Tarık Eminoğlu ile İl Genel Meclis Grup Başkan Vekili Fikret Yıldırım´da katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER