Gündem

Kampların Maneviyata Etkisi Büyük

Sivas İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya "Yazımda Kardeşlik Var" eğitim kampına katılan gençler ve aileleriyle bir araya gelerek kampların önemine dikkati çekti.

Kampların Maneviyata Etkisi Büyük
09-10-2024 11:22
SİVAS

Yunus BUDAKTAŞ/

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Ankara'da düzenlenen ve Türkiye’nin 11 farklı ilinden 500 gencin ağırlandığı “2024 Yazımda Kardeşlik Var” temalı yaz kampına Sivas'tan katılan öğrenci ve aileleriyle bir araya gelen İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, kamp kapsamında gerçekleştirilen faaliyet ve etkinliklerle alakalı öğrencilerle sohbet etti.

Hafız Mehmet Altuntaş Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu Konferans Salonunda Kur’an’ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Müftü Altunkaya, kamp programının her yıl Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gençlerin yetenek, ilgi ve yaş özellikleri dikkate alınarak hayata geçirildiğini belirterek kamp programının gençlerin manevi hayatlarına çok büyük etkisi olduğuna değindi.

Konuşmaların ardından Başkanlık tarafından kampa katılan gençlere, içerisinde kamp etkinliklerinin bulunduğu fotoğraf ve videoların kayıtlı olduğu isme özel olarak hazırlanan USB bellekler hediye edildi.

Kampa 26 erkek ile 23 kız öğrenci katıldı.


Editor : Yunus BUDAKTAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER