Gündem

Kangal Belediyesi KURBANLAR KESTİ 1071 BAYRAK DAĞITTI

Kangal Belediyesi KURBANLAR KESTİ 1071 BAYRAK DAĞITTI

Kangal Belediyesi  KURBANLAR KESTİ  1071 BAYRAK DAĞITTI
12-02-2018 07:35

Gökhan KARA

Kangal´da Belediye tarafından Afrin Harekatına destek amacıyla kurban kesildi, şehitlerimiz için mevlit okutuldu ve halka Türklerin Anadolu´ya giriş tarihinin de tekrar hatırlatıl1071 tane bayrak dağıtıldı.

Camide okunan mevlidin ardından ilçe meydanında kurban kesilmesini müteakip bayrak dağıtımına başlanılan Kangal´daki Afrin desteğiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, ?Askerimiz ve şehitlerimiz için Mevlidi Şerif okuduk.  Merkez Camimizde 2 kurban kestik Allah rızası için dökülen kan kurban kanı olsun. 1071 tanede bayrak dağıtacağız. 1071 bayrağın sebebi  Alparslan´ın Malazgirt´in kapısını Türklere 1071´de açtığını tekrar hatırlatmaktır?dedi.

?BİRLİĞİMİZİ KORUYACAĞIZ?

Ülkenin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunun bilincinde olduklarını da ifade eden Başkan Öztürk, ?Bizde vatanımızı, bayrağımızı, ülkemizi korumak amaçlı tedbirler alıyoruz. Cenabı Allah orda ki askerlerimize güç kuvvet versin acı göstermesin. Bu ülkeye onlar kahramanca mücadelelerini vermeye devam edecekler inşallah. Bizde buradan gerek verdiğimiz hizmet gerek dualarımızla onlarının yanında olduğumuzu belirtmek adına çalışmalarda yapacağız. Ben tekrar orada hayatını kaybeden şehitlerimize Allah´tan rahmet, yaralı olup gazi olanlara acil şifalar diliyorum. Ülkemizin geleceği Allah´ın izniyle daha güzel olacak daha mükemmel olacak. Bugün Kangal´da gördüğümüz birlik beraberlik ülkemizin her yerinde var.?dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER