Yaşam

KANGAL- DER ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTTU

KANGAL- DER ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTTU

KANGAL- DER  ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTTU
12-03-2018 07:56

Gökhan KARA /

Kangal ve Yöresi Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KANGAL-DER)tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Afrin´de şehit olan askerler için mevlit okutuldu.

Ulu Cami´nde düzenlenen mevlit programına Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, KANGAL-DER Başkanı Mustafa Buğra, Siyasi Parti ve STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Mevlid programı Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra Mevlid-i şerif ve ilahiler ile devam eden program dua edilmesi ile sona erdi.

Vatan ve bayrak için şehit olan askerlere Allah´tan rahmet dileyen KANGAL-DER Başkanı Mustafa Buğra, gazileri de minnet ve saygıyla andı.

Buğra, ?Derneğimizde bulunan yönetim kurulumuz ile Perşembe günü Kangal´da bugünde Sivas´ta tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif programı düzenledik.  Bu programın düzenlenmesinde katkısı olan dernek üyelerimize, dostlarımıza, arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. İnşallah amacına uygun olur. Bundan sonra bu tür programlara devam ederek hayırlı işlerle bulunmak istiyoruz? dedi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER