Yaşam

KANGAL-DER´DEN KONSER DAVETİ

KANGAL-DER´DEN KONSER DAVETİ

KANGAL-DER´DEN KONSER DAVETİ
22-02-2017 08:27

Ziyarette, gazete Editörü Nurettin Çukuryurt ile bir araya gelen Buğra ve Karasu, 25 ve 26 Şubat tarihlerinde gerçekleştirecekleri etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Beste KURT

Kangal ve Köyleri Yardımlaşma Derneği´nin yeni bir hizmet binasına kavuştuğu ve 25 Şubat Cumartesi günü açılışını gerçekleştireceklerini belirten Dernek Başkanı Mustafa Buğra, açılış törenin ardından Enver Meralli konseri vereceklerini söyledi.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi´nde 26 Şubat Pazar günü saat 19´da düzenlenecek olan konsere tüm Sivaslıları davet eden Buğra, ?Derneğimize kazandırdığımız hizmet binası, Sularbaşı Mahallesi Hikmet ışık Caddesi Astaş İş Merkezi´nde hizmete girecek. 25 Şubat´ta saat 11´de gerçekleştireceğimiz açılış töreninin ardından 26 Şubat Pazar günü saat 19´da dernek olarak Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi´nde konser düzenleyeceğiz. Halk ve Fantezi müziğinin özel seslerinden biri olan Enver Meralli ve Sivas Devlet Türk Halk Müziği Koro Müdürlüğü´nün yer alacağı konsere tüm Sivaslıları aramızda görmekten mutluluk duyacağız? diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çukuryurt ise, dernek başkanı Buğra´ya çalışmalarında başarılar diledi. Çukuryurt, İl Genel Meclis üyesi Sırrı Karasu´nun ise Kangal ilçesinin yaşadığı sorunların çözümü noktasında başarılı işlere imza attığını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER