Gündem

Kapıları Yine Kapattılar

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına bir yıl önce seçilen Zeki Özdemir ve yönetimi, Sivas TSO’nun kapılarını kapattı ve şehirle bağlantısını kesti.

Kapıları Yine Kapattılar
29-11-2023 16:48
SİVAS

HABER MERKEZİ

Bir yıllık görev sürelerinde basınla bir araya gelmekten kaçınan, STK’lar ile göstermelik toplantılar yapan ve kapalı kapılar ardından amacı ve maksadı bilinmeyen toplantılar düzenleyen Sivas TSO Başkanı Zeki Özdemir ve yönetimi, üyelerin ve şehrin beklentilerinin çok gerisinde kaldı.

ÖZDEMİR NE DE OLSA İKİNCİ DÖNEMİ DÜŞÜNMÜYOR 

Seçimlerin ardından ikinci dönem başkanlık için yokum diyen Zeki Özdemir’in bu düşünce ile görevi çok önemsemediği öne sürülüyor. Kimin yönettiği belli olmayan bir Ticaret ve Sanayi Odasının şehirde de etkin rol almıyor olması tepkilerin artmasına neden oluyor. ,

ÜYELER VE ŞEHİR KAMUOYU MUSTAFA EKEN DÖNEMİNİ MUMLA ARIYOR

 Önceki dönem başkanlık yapan Mustafa Eken ile birlikte şehirle entegre olan, şehir adına önemli konularda söz sahibi olan Sivas TSO, yeni yönetimle birlikte kan kaybetmeye devam ediyor. Üyelerin büyük bir bölümü Eken’i mumla aradıklarını söylerken, kamuoyunda da TSO’nun etkisiz bir yönetim anlayışı sergilediği konusunda hemfikir.

KAPILAR NEDEN KAPANDI?

Zeki Özdemir’in 10 yıla yakın başkan vekilliği yaptığı dönemdeki gibi TSO’nun kapılarını kapatmasının ardında yatan neden bilinmezken, basınla arasına mesafe koyması da anlatacak bir şey yok algısına neden olmaya devam ediyor. Üyeler ise “TSO’yu kim yönetiyor belli değil. 1 yılı geçti ortada tek bir icraat yok. Eski alışkanlıklarından kopamayan başkan, ne üyenin hakkını savunuyor ne de bizleri doğru düzgün temsil edebiliyor. Mustafa Eken parayı biriktirdi bunlarda bol bol gezi düzenliyor, kapalı kapılar ardından sözde üyelere organizasyon yapıyor” diyerek tepkilerini dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER