Yaşam

?KARARLI MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK?

?KARARLI MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK?

?KARARLI MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK?
13-02-2019 07:39

Erhan CEYLAN/

İl Emniyet Müdürlüğü, alkol ve alacak-verecek tartışmaları nedeniyle şehirde meydana gelen olayların ardından açıklama yaptı.

Diriliş, Örtülüpınar ve Halil Rıfat Paşa Mahallelerinde 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayların ardından şüphelilerin tutuklandığını bildiren Emniyet Müdürlüğü, ?Güvenli çevre ve huzurlu toplum için suç ve suçlularla kararı mücadelemiz aralıksız devam edecektir? dedi.

Geçtiğimiz hafta gece saat 23.00 sıralarında Diriliş Mahallesi´nde alkollü şahıslar arasında çıkan tartışmada 2 kişinin ekmek bıçağı ile boğaz, yüz ve sırt kısımlarından, 6 Şubat gecesi 01.00´da da Örtülüpınar Mahallesi´nde yine alkol alan bir şahsın kız arkadaşını bıçak ile boğazından yaralandığını bildiren İl Emniyet Müdürlüğü, Halil Rıfat Paşa Mahallesi´ndeki olayı ise şöyle özetledi;

?6 Şubat öğle sıralarında Halil Rıfat Paşa Mahallesi Şehit Hakan Şahbaz Sokak üzerinde bir kişi alacak verecek meselesi yüzünden eniştesi tarafından yüz, karın ve kol kısımlarından tabanca ile yaralanmış, sevk edildiği Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Şüpheli olaya müteakip suç aleti tabanca ve altı adet fişek ile birlikte yakalanmıştır. Her üç olayda yakalanarak gözaltına alınan 3 şüpheli sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.?

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER