Gündem

KARAYÜN´de KADIN CİNAYETİ

KARAYÜN´de KADIN CİNAYETİ

KARAYÜN´de KADIN CİNAYETİ
21-04-2018 07:36

 

Merkeze bağlı Karayün köyünde işlenen cinayette 47 yaşında bir kadın psikolojik sorunları olan 55 yaşındaki kocası tarafından av tüfeği ile öldürüldü. Aynı ailenin oğlu ve gelini de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay dün sabah saatlerinde merkeze bağlı Karayün köyünde meydana geldi. Bir süreden beri aralarında aile anlaşmazlığı olduğu belirtilen Ahmet Yapmaz, 3 çocuk annesi eşinin boşanma davası açtığını öğrenince tartışma çıktı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine evdeki av tüfeğine sarılan Ahmet Sapmaz, adeta dehşet saçtı.

Tartışma sonucu Ahmet Sapmaz´ın tüfeği ateşlemesi üzerine 3 çocuk annesi eşi Fatma Sapmaz ile oğlu Mustafa Sapmaz ve gelini Hürü Sapmaz yaralandı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Koca kurbanı olan 47 yaşındaki kadın, kaldırıldığı Numune Hastanesi´nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralanan oğul ve gelinin de Üniversite hastanesinde tedavi altına alındığı belirtildi.

TUVALETE SAKLANDI

Olaydan sonra tuvalete saklanan zanlının Jandarma ekiplerinin köye gelmesinden sonra ortaya çıkarak teslim olduğu kaydedildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, köy sakinlerinden Ahmet Susuz, yoldan geçerken olayı fark ettiklerini ifade ederek,"Biz Sivas´a gidiyorduk. Evin önünde kalabalık gördük. Baktığımızda hanımını, çocuğunu, gelinini vurmuştu. Eşi hayatını kaybetti. Çocukları da hastanede. Önce kaçmıştı. Sonra tuvaletin içine girmiş. Çıktı ´Ben buradayım´  diyerek teslim oldu. Şuurunu kaybetmişti" dedi. (AA)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER