Spor

KAYBETMEK YOK DEVAM? 2-3

KAYBETMEK YOK DEVAM? 2-3

KAYBETMEK YOK DEVAM? 2-3
21-02-2017 08:34

NURETTİN ÇUKURYURT

                Sivasspor, dün akşam Denizli´de oynadığı, genç Emre´nin bir gol atıp bir asist yaptığı maçı, son dakikalarda Gekas´ın attığı golle kazanarak, hem şampiyonluk yolundaki yürüyüşünü sürdürdü, hem de ikinci sıraya yükseldi.2-3.

                Ziya´nın sakat olması nedeniyle oynayamadığı maça iyi başlayamayan ve sürekli sol kanattan gelen Denizli ataklarını daha maçın başında önlemekde zorluk çeken Sivasspor, 15 dakikada geriye düşmesine rağmen, 35.dakikada Emre´nin muhteşem şutu ve güzel golüyle ilk devreyi 1-1´lik eşitlikle kapattı.

                Yiğit´in yerine Adem Koçak´la ikinci yarı mücadelesine başlayan Sivasspor, özellikle genç Emre´nin taşıdığı toplarla oyunda dengeyi kurdu. Gelişen ev sahibi Denizli ataklarını karşılamayı da başaran Sivasspor, 59. dakikada Burhan´ın kaleciyi geçip kaleye gönderemediği topu Emre ceza sahası içerisinde Galip´e uzattı, Galip´in dokunuşu Sivasspor´u öne geçirdi. 1-2.

                Sivasspor golün sevincini yaşarken, Denizli uzun topla hemen Sivasspor kalesi önünde tehlikeli oldu ve topla buluşan Ziya´nın şutu skora eşitlik getirdi.2-2

                Maçın son yarım saatlik dilimi ise adeta nefes kesti.

                Hem Denizli, hem de Sivasspor´un karşılıklı olarak birer birer, adeta sırayla pozisyona girdiği maçta son gülen Sivasspor oldu.

                90.dakikada Denizlispor ceza sahası içerisinde oluşan karambolde Galip´in kafa şutu kaleciden sekti, topu önünde bulan Gekas, skoru tayin eden ve Sivasspor´a altın değerinde 3 puan getiren golü attı.2-3.

                Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´un sahasında 2-1 yenildiği Yeni Malatyaspor´un da kazandığı haftada Sivasspor, Denizli galibiyeti ile puanını 38´e çıkararak, ikincilik koltuğuna oturmuş oldu.

                 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER