Gündem

Kaymakam Tutay İlçe Halkının Gönlünü Kazandı

Sivas’ın Divriği ilçesinin başarılı Kaymakamı Resul Tutay, göreve başladıktan sonra 1 yıl içerisinde sorumluluk alanında bulunan 105 köyü ziyaret ederek, ilçe halkının gönlünde taht kurdu.

Kaymakam Tutay İlçe Halkının Gönlünü Kazandı
08-08-2024 10:55
SİVAS

DEMET KARAKUŞ

Divriği ilçesine 21 Eylül 2023 tarihinde ataması yapılan Kaymakam Resul Tutay, o günden bugüne ilçe halkının çalışmalarıyla takdirini kazandı. İlçedeki tüm köyleri ziyaret edip köylünün sıkıntısını ve taleplerini dinleyen ve çözüm üreten Kaymakam Tutay, örnek devlet adamlılığı ile mesai mefhumu gözetmeden ilçedeki herkesin kalbine dokundu.

Kaymakam Resul Tutay, “Göreve başladığımız günden itibaren zaman zaman yaptığımız köy ziyaretlerimizi, 2024 Mayıs ayından itibaren sisteme ve günlere oturtarak, “Gitmediğin yer senin değildir” anlayışıyla başlattığımız köy gezilerimiz kapsamında, Divriği ilçemize bağlı 105 köyümüzün tamamı ve mezralarımız ziyaret edilmiş, sorunlar ve talepler yerinde gözlemlenmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada problemlerin çözümü noktasında gerekli planlama ve çalışmalar yapılacaktır. Yaptığımız ziyaretler esnasında göstermiş oldukları misafirperverlik için köy muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. 7/24 esası ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan Kaymakamlık Makamı aynı anlayışla çalışmaya devam edecektir.” dedi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER