Gündem

Kerem Kınık'ın kızına dava açıldı

Geçtiğimiz ay İstanbul Beykoz'da bir kaza geçiren ve 16 yaşındaki motosikletli gencin ölümüne yol açan eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık hakkında dava açıldı.

Kerem Kınık'ın kızına dava açıldı
05-08-2024 15:33
SİVAS

HABER MERKEZİ

Kızılay'ın eski başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık hakkında, 1 kişinin ölümüne ve 4 kişinin yaralanmasına yol açan olayla ilgili olarak "taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçlarından iddianame hazırlandı.

İddianamede, 16 yaşındaki Barlas'ın kaza sonrası "genel beden travması" nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.

kerem-kinikin-kizinin-karistigi-olumlu-kazada-iki-surucu-de-kusurlu-bulundu-yt8q.webp

DURUŞMA 30 EKİM'DE

Gazeteci İsmail Saymaz, iddianameyi Halk TV'ye açıkladı.

"Karıştığı kazadan ötürü, Batın Barlas Çekin'in ölümüne neden olmak ve 1 kişinin yaralanmasına neden olduğu için hazırlanan iddianamedeki kaza tutanağına göre, kusurlu olduğu anlaşıldı.

Duruşma tarihi, 30 Ekim olarak belirlendi.

YURT DIŞINA MI KAÇTI?

Fatma Zehra Kınık'ın yurt dışına kaçtığı iddiaları doğru değil. Kendisi dün karakola giderek imza verdi. Ben de Kerem Kınık ile konuştum. O da doğruladı, kızı zaten dün düzenlenen Filistin mitingindeydi. "

İŞTE O İDDİANAME

adsiz-tasarim-2024-08-05t151153-786.webp

NE OLMUŞTU?

9 Temmuz’da Fatma Zehra Kınık, 17 yaşındaki Yavuz Selim Öztürk'ün sürücüsü olduğu motosiklete çarptı. Kazada motosikletteki arka yolcu Batın Barlas Çeki, hastaneye kaldırılmasına rağmen hayatını kaybetti.

Kaza sonrası gözaltına alınan Kınık, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İlk raporda, her iki tarafın da yüzde 50 kusurlu bulunduğu belirtilmiş ve bu karar sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER