Gündem

Kick Boks’ta 1 Altın, 3 Bronz Madalya

Mardin’de 6 bin sporcunun katılımı ile yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonasına ilimizi temsilen katılan sporcular Sivas’a 1 altın ve 3 bronz madalya ile döndü.

Kick Boks’ta 1 Altın, 3 Bronz Madalya
17-07-2023 11:36
SİVAS

Tuğba SARIKAYA

Türkiye Kick Boks Federasyonunca düzenlenen “Büyükler, Gençler, Yıldızlar, Minikler Türkiye Kick Boks Şampiyonası”, Mardin’de yapıldı.

Artuklu Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonaya 70 ilden yaklaşık 6 bin sporcu katılım sağladı. 7 gün süren heyecan dolu şampiyonaya ilimizi temsilen katılan sporcular Türkiye Şampiyonluğu ve 3 ayrı kategoride 3’üncülük elde etti.

Sivaslı sporculardan erkekler 60 kiloda Low Kick branşlarında Alperen Turan Arıs, 3 maç kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu. Kadınlar 55 kiloda Rüveyda Yıldırım, 60 kiloda Tuğba Karahan ve 70 kiloda Hayrünnisa Öztürk, Türkiye 3’üncüsü olarak bronz madalya kazandı.

TUNÇ TEBRİK ETTİ

Sivas ve Gençlik Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç da, kente madalyalarla dönen sporcuları tebrik ederek, “Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda ilimizi en iyi şekilde temsil ederek madalyalarla dönen sporcularımızı ve sporcularımızın antrenörlerini tebrik ederek başarılar diliyorum. Sporcu ve antrenörlerin her zaman yanındayız” dedi.

SivasEkspres- Sivas Ekspres Gazetesi - Sivas Haberleri - Haberler - Sivas

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER