Spor

KLASMANLAR BELLİ OLDU

KLASMANLAR BELLİ OLDU

KLASMANLAR BELLİ OLDU
20-07-2019 07:00

SPOR MERKEZİ

Yeni sezonda oynanacak futbol maçlarında Sivas bölgesinden görev alacak gözlemci ve hakemler belli oldu. Muammer Tokat´ın gözlemci olarak görevlendirileceği süper ligde, Adem Sarıtaş ve Yusuf Ziya Gündüz´de klasman hakemi düdük çalacak

Futbol federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, 2019-2020 sezonunda görev yapacak gözlemciler arasına Sivas´tan eski hakem Muammer Tokat alındı. Nurettin Güler´in Ulusal gözlemci olarak görevlendirileceği belirtilirken, Bölgesel Gözlemciler listesinde de Çetin Güçyetmez, İsmail Atak ve İhsan Bolsu´nun yer aldığı öğrenildi.

Adem Sarıtaş ve Yusuf Ziya Gündüz´ün klasman hakemi olarak görev yapacağı yeni sezonda, Sivas bölgesi hakemlerinden Tolga Dede, Mehmet Öcal ve Erdem Değirmenci´de yardımcı hakem olarak bayrak sallayacak.

Sivas bölgesinden Burak Yücetağ, Bekir Doğan ve Cantürk Kılıç´ın klasman, Haydar Avcı, M.Enes Ekici ve Baran Koçkanat´ın da bölgesel yardımcı hakem olarak görevlendirileceği yeni sezonda Tülay Ceylan´da Kadın Bölgesel Yardımcı Hakem olarak görev yapacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER