Gündem

KOMİSYONLAR BELLİ OLDU

KOMİSYONLAR BELLİ OLDU

KOMİSYONLAR BELLİ OLDU
11-04-2019 07:50

Hayrullah AĞKAŞ

İl Genel Meclisi Nisan ayı toplantılarının ikinci oturumunda ihtisas komisyonları belirlendi. Hakan Akkaş´ın Başkanlık ettiği toplantıda 43 İl Genel Meclis üyesi 10 komisyonda görevlendirildi.

İlk olarak Meclis İhtisas Komisyonlarının isimleri ve üye sayıları belirlendi. Toplamda 10 komisyonun görev yapacağı yerel parlamentoda, Plan ve Bütçe ile İmar ve Bayındırlık Komisyonlarının 7, diğer 8 komisyonun ise 5 üyeden oluşmasına oy birliği ile karar verildi. Ardından komisyonlarda görev yapacak olan meclis üyelerinin isimleri oy birliğiyle belirlendi.

Komisyon üyelerinin oylanmasının ardından konuşan Meclis Başkanı Hakan Akkaş, ?Muhakkak ki aramızda siyasi olarak düşünce farklılığımız var ama inanıyorum ki hepimiz o farklılıklarla memlekete hizmet edeceğiz. Tüm meclis üyelerinin şehrimizdeki insanların daha mutlu ve huzurlu olması için samimi olarak hareket ettiğine inancım tamdır. Hepimiz bu memleketin çocuklarıyız. Bizi bir araya getiren değerler var. Hep birlikte kolları sıvayarak, bu şehre hizmet edeceğiz. Ben bu anlamda çok güzel hizmetlerin ortaya çıkacağına inanıyorum? dedi.

Komisyonlarda görev yapacak meclis üyelerinin isimleri şu şekilde oluştu:

Plan ve Bütçe Komisyonu: Ziya Şahin, Sururi Koçali, Fikret Güzel, Hacı Ayvaz, Bekir Tanyıldız, Asaf Yarar, Müslüm Gürbüz.

İmar ve Bayındırlık Komisyonu: Abdulkadir Demirel, Dadaloğlu Karakoyun, Şeref Ağca, Faruk Gülhan, Hikmet Kuruçay, İbrahim Ethem Yiğit, Sadık Güller.

Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu: Arzu Polat, İbrahim Oruçgüney, Burhanettin Uğurlu, Ethem Yiğit, Hayrettin Cenik.

Çevre ve Sağlık Komisyonu: Semra Temurbaş, Hamdettin Kızılpınar, Necati Cansu, Murat Başaran, Kaya Çetin Pehlivanoğlu.

Tarım ve Orman Komisyonu: Fikret Doğruyol, Hamza Öztoprak, Nurettin Ateş, İlyas Vahapoğlu, Hakan Eser.

İçişleri Komisyonu: Ahmet Gençer, Hasan Yılmaz, Bahattin Çobanoğlu, Necati Cansu, Volkan Özer.

Gençlik ve Spor Komisyonu: Emin Ünlüer, Yusuf Yüksel Yıldız, Yüksel Çiftçi, Bahattin Çobanoğlu, Ahmet Şeyhoğlu.

Sanayi, Ticaret ve Turizm Komisyonu: İbrahim Yenidünya, Emin Ünlüer, Hasan Yılmaz, Ahmet Gençer, Volkan Özer.

Araştırma ve İnceleme Komisyonu: Yusuf Yüksel Yıldız, Hamdettin Kızılpınar, Nurettin Ateş,  Kaya Çetin Pehlivanoğlu, Hulusi Şahin.

Hukuk Komisyonu: Burhanettin Kuru, Hacı Ayvaz,  Hakan Eser, Orhan Tamer, Yalçın Akkaya.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER