Gündem

KONSERLER ERTELENDİ

KONSERLER ERTELENDİ

KONSERLER ERTELENDİ
23-08-2019 01:00

Hayrullah AĞKAŞ

Şırnak´ın Silopi ilçesinde Türkiye Petrolleri Anonim Şirketi (TPAO) çalışanlarının güvenliğini sağlamak amacıyla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince terör örgütü PKK´ya yönelik bölgede ?Şehit GK Süleyman Tosun´ adı verilen operasyon başlatıldı. Operasyon sırasında bir grup terörist ile güvenlik güçleri sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada Erzurum nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Muhammed Ferdi Güntekin, Adıyaman nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Ayhan Yanık, Hatay nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Mehmet Uçar şehit oldu.  Olayın ardından teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

3 askerimizin şehit olmasının ardından Valilik tarafından Sivas Kongresi´nin 100´üncü yıl etkinlikleri kapsamında dün akşam Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi´nde yapılması planlanan ?1´inci Sivas Kültür, Sanat ve Hizmet Ödülleri ve Erkan Oğur ile İsmail Hakkı Demircioğu konserleri iptal edildi.

Valilikten yapılan açıklamada, ?Şırnak´ın Silopi ilçesinde güvenlik güçlerimiz ile teröristler arasında çıkan çatışmada kahraman askerlerimizin şehit olduğunu, bir askerimizin de yaralandığını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetlerimizi ve aziz milletimize başsağlığı, yaralı askerimize acil şifalar dileriz. Yaşanan bu üzücü olay nedeniyle Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi´nde tarafından Sivas Kongresi´nin 100´üncü yıl etkinlikleri kapsamında yapılması planlanan ?1´inci Sivas Kültür, Sanat ve Hizmet Ödülleri ve Erkan Oğur ile İsmail Hakkı Demircioğu konseri ileri bir tarihe ertelenmiştir? denildi.

 


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER