Yaşam

KONUTTA 3.AĞIRLAMA

KONUTTA 3.AĞIRLAMA

KONUTTA 3.AĞIRLAMA
26-12-2018 07:30

Nurettin ÇUKURYURT/

Vali Salih Ayhan´ın eşi Zeynep Akkiraz Ayhan, şehit ve gazi ailelerini Valilik Konutu´nda ağırlamaya devam ediyor. Üçüncüsü düzenlenen programda, ülkemizin bölünmez bütünlüğü, istikbali ve istikrarı için canlarını feda ederek şehadete erişen tüm şehitlerimize dualar edilip, Yasin-i Şerif okundu.

Sıcak, samimi bir ev ortamında şehit ve gazi ailelerini yakından tanımak, valilik konutunun her daim onlara hizmet vereceğini göstermek için aileleri konutta misafir etmek istediğini belirten Ayhan, ?Şehitlerimize Allah´tan rahmet, şehit ailelerimize başsağlığı diliyorum. Gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Gerek devletimizin imkânları gerek kendi imkânlarımız ile ne yapsak sizin ve evlatlarınızın ödediği bedelin karşılığı olamaz. Bizlerin gayreti yükünüzü hafifletmek, derdinizle dertlenmek ve bir nebze de olsa yüzünüzde tebessüm görmek. Sizin hakkınızı ödeyemeyiz, elimizden geldiği kadar hem gönlümüz hem hanemiz her daim sizlere açık olacak? dedi.

Müftülük bayan vaizleri tarafından yapılan duaların ve okunan Yasin-i Şerif´in ardından Ayhan, misafirleri ile tek tek ilgilenerek, talepleri olup olmadığı sordu ve en yakın zamanda tekrar görüşebilme temennisinde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER