Gündem

KUDÜS MÜSLÜMANIN KALBİDİR

KUDÜS MÜSLÜMANIN KALBİDİR

KUDÜS MÜSLÜMANIN KALBİDİR
30-01-2020 07:00

Yüksel MENEKŞE

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, sözde barış planıyla ilgili sosyal medyadan skandal bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında, ´´Ben her zaman İsrail Devleti ve Yahudi halkın yanında olacağım. Onların güvenlik ve emniyetlerini ve tarihi ana vatanlarında yaşama haklarını kuvvetle destekliyorum. Barış zamanı!´´ ifadelerini kullanan Trump, sözde barış planı adı altında çizdikleri işgal haritasını da paylaştı.

Planda İsrail´e Kudüs´ü ve Golan tepelerini verildiği belirtilirken, Filistin´e ise 1948 yılından bu zamana kadar barışı yok eden ve savaş isteyen bir topluluk olarak gösterip ?Elinizdeki topraklarla devlet olun, 50 milyar dolar bizden ve destek bizden? diyerek Filistinlilere kalan topraklarında yaşamaları istendi.

Tepki, ABD Başkanı Trump´ın sözde barış planını açıklamasından sonra Türkiye´den çok sert açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Amerika´nın sözde barış planı ölü doğmuştur. Bu plan, iki devletli çözümü öldürmeyi ve Filistin topraklarını gaspetmeyi hedefleyen bir ilhak planıdır. Filistin halkı ve toprakları parayla satın alınamaz" denildi.

Asırlar boyunca bu toprakların Filistin´e ait olduğu, İslam coğrafyasının bir parçası olduğuna dikkat çekilirken, ?Kudüs Anadolu demektir, Kudüs İslam coğrafyasının kalbi demektir. Amaç bellidir, bölgede tek bırakılan Türkiye´nin ana damarla ilişkisini kesmek ve siyonizmin en büyük hedefi olan vadedilmiş topraklarına kavuşturulmasıdır. Ama hesap etmedikleri var, o da Allah...

Haşr Suresini iyi okuyun ve idrak edin. Yahudilerin hezimetini bu ayette bile görebilirsiniz. 1500 yıl önce değil, şimdi de aynı sıkıntıları yaşayacaklarına hep beraber şahit olacağız...

Haçlıların zulmünden Müslümanlar gibi payını alan ve Kudüs´te büyük zulümlere uğrayan insanlık, şimdi haçlılarla birlikte hareket eden siyonist alçaklarla birlikte büyük zulümler görecek gibi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER