Spor

Kulüp Başkanı İddialı Konuştu!

Sivas 4 Eylül Futbol A.Ş’de kulüp başkanı Mustafa Koçu, iddialı açıklama yaptı. Koçu, “Bizler birleştikçe ve mücadelede daha da kenetlendikçe hiç kimse bizi kolay kolay yenemez. Bu kulübü Allah’ın izniyle ligde tutacağız” dedi.

Kulüp Başkanı İddialı Konuştu!
20-02-2024 10:32
SİVAS

Tuğba SARIKAYA

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Sivas 4 Eylül Futbol A.Ş’de kulüp başkanı Mustafa Koçu, 2-0 kazandıkları Büyükçekmece Tepecikspor maçı hakkında konuştu.

Koçu, kritik maçtan 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, “Galibiyetten ötürü çok mutluyum. Bizler birleştikçe ve mücadelede daha da kenetlendikçe hiç kimse bizi kolay kolay yenemez. Biz her geçen gün kenetlendikçe daha çok büyüyen bir aileyiz. Tüm herkesi birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Kesinlikle bu galibiyetten ötürü çok mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Güzel günler çok yakın, kahramanlar öykülerini kendi yazar. Biz mücadelemize devam edeceğiz ve bundan geri adım atmayacağım. Sivas’a şunun sözünü veriyorum, ben başarmadan bırakmayacağım. Bu kulübü Allah’ın izniyle ligde tutacağız. Geri adım atmayacağım” diye konuştu.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres  haberler ekspres son dakika


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER