Spor

LİDERE BİLENİYOR

LİDERE BİLENİYOR

LİDERE BİLENİYOR
02-05-2019 07:00

NURETTİN ÇUKURYURT

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu´nun 31. haftasının açılış maçında 3 Mayıs Cuma günü saat 20.30´da şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir´i konuk edecek Demir Grup Sivasspor´da mücadelenin hazırlıkları durmaksızın devam ediyor.

Teknik Direktör Hakan Keleş ve kurmayları yönetiminde basına kapalı olarak Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor tesislerinde gerçekleştirilen haftanın üçüncü idmanı saat 12.30´da başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü.

YÜKSEK TEMPODA ÇALIŞTILAR

Edinilen bilgiye gören kırmızı-beyazlılar antrenmana ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Antrenman mini band egzersizleri ve sürat çalışmalarıyla devam etti. Ardından çabukluk ve sürat çalışmaları yapan kırmızı-beyazlı takım, daha sonra iki grup halinde 5´e 2 pas çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise minyatür kale ve geniş alan oyunları oynayan Yiğidolar idmanı tamamladı.

KELEŞ, TAKIMA TAKTİKLER VERDİ

Edinilen bilgiye göre, dün yapılan antrenmanda Teknik Direktör Hakan Keleş´in öğrencilerine galibiyet aşıladığı öğrenildi. Galibiyete odaklı çalışmalar yaptıran Keleş, zaman zaman futbolcularına taktikler verdiği alınan bilgiler arasında.

HAZIRLIKLAR AKŞAM SÜRECEK

Kırmızı-beyazlı ekip, zorlu Medipol Başakşehir müsabakasının hazırlıklarına ara vermeden devam edecek. Kırmızı-beyazlılar, bugün saat 19.00´da basına ve taraftara kapalı olarak Medipol Başakşehir  maçının hazırlıklarını tek antrenmanla sürdürecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER