Yaşam

LOKANTADA YANGIN TATBİKATI

LOKANTADA YANGIN TATBİKATI

LOKANTADA YANGIN TATBİKATI
30-03-2019 07:35

Hayrullah AĞKAŞ

İşyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği kapsamında yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda ilimizde hizmet veren Has Döner lokantasında çalışan personellere yangın eğitimi verilerek, tatbikat yapıldı.

Lokanta önünde gerçekleştirilen tatbikat öncesi İtfaiye eğitim memuru Ömer Çakmak personele bilgiler verdi. Ardından yakılan ateş personel tarafından söndürüldü. Tatbikat hakkında bilgi veren İş Güvenliği Uzmanı Semanur Tokgöz, ?6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu ile işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması ve mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için işveren ve çalışanların görev, yetki, sorumluluk, hak ve yükümlülüklerini düzenlemek amaçlanmıştır. Bu kapsamda Şehrimizde, lokantacılık sektöründe faaliyet gösteren Has Döner işletmesine, Neta OSGB olarak iş sağlığı ve güvenliği faaliyetleri konusunda hizmet vermekteyiz? dedi.

Has Döner işletmecisi Nurettin Aksoy ise ?Hizmete başladığımız günden itibaren bizlere iş sağlığı ve güvenliği konusunda destek olan İş sağlığı ve güvenliği kanun kapsamında yapılacaklar hakkında yönlendirme ve desteklerinden dolayı İş Güvenliği Uzmanı Semanur Tokgöz ve Neta OSGB firmasına teşekkür ederiz? ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER