Spor

Makedonya’da Sivas Rüzgarı Esti

Kuzey Makedonya’da düzenlenen “Minikler Balkan Judo Şampiyonası’nda” Sivas Sporcu Eğitim Merkezi Sporcusu Davut Gez, 38 kiloda Balkan ikincisi olarak Sivas Judo camiasını gururlandırdı.

Makedonya’da Sivas Rüzgarı Esti
01-07-2024 11:42
SİVAS

Neslihan KOÇ

29-30 Haziran’da Makedonya’nın Manastır kentinde düzenlenen Minikler Balkan Judo Şampiyonası sona erdi.

Şampiyonaya judo tutkunları ve spor severleri yoğun ilgi gösterdi. Heyecan dolu şampiyonaya toplam 10 ülkeden 400 sporcu katılarak dereceye girebilmek için ter döktü.

Türkiye’yi ve Sivas’ı temsil eden Sivas Sporcu Eğitim Merkezinden Davut Gez, 38 kiloda gösterdiği üstün performansla Balkan ikincisi oldu ve gümüş madalya kazandı.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ise, sporcu Davut Gez’i ve antrenörünü önemli başarından dolayısıyla tebrik etti. Tunç, “Sporcumuzun judo branşında elde ettiği madalya ülkemizi gururlandırırken bu başarılarını takdirle karşılıyoruz. Ayrıca, gençler arasında bu sporun yaygınlaşmasına yönelik çabalar ve antrenörün özverili olması da takdir topluyor. Gelecek için sporcumuza başarılar diliyorum. Sporcumuzun ülke sporuna katkılarını belli zaten, sporculara verilen desteği aralıksız sürdüreceği” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER