Eğitim

Matematik Öğrencileri Terletti

Sivas Valiliği himayesinde, Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen MİRAS Projesi kapsamında il geneli 7’nci sınıf öğrencilerine yönelik yapılan Matematik dersi birinci dönem ortak sınavı yapıldı.

Matematik Öğrencileri Terletti
09-11-2023 12:21
SİVAS

Neslihan KOÇ

Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, Vali Zübeyir Kemelek Ortaokulunda sınav uygulamasına katılan öğrencileri ziyaret ederek öğrencilere başarılar diledi.  Bir süre okul müdürü Numan Kantar ile görüşen ve okulun durumu hakkında bilgi alan Yener, daha sonra öğretmenlerle bir araya gelerek Miras projesi kapsamında, okulda yapılan ortak sınavla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yener, öğretmenlere "Yeni neslin mimarları sizlersiniz, bugüne kadar milli, manevi değerlerle bütünlük içinde yetiştirdiğiniz ve bugünden sonrada bu amaçla yetiştireceğiniz her öğrencimiz için hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Bunun yanı sıra Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan yönetmelik ve mevzuat değişikliklerinin güncel olarak takip edilmesinin önemini vurgulayan Yener, bir süre öğretmenlerle sohbet ederek görüş, öneri ve talepleri dinledi.

 sivas son dakika      sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER