Gündem

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları 9'uncu kampüsünü Sivas'ta açıyor

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları 9'uncu kampüsünü Sivas'ta açıyor

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları 9'uncu kampüsünü Sivas'ta açıyor
11-02-2022 07:00

MBA Okulları Sivas Kampüsü'nün tanıtımı dolayısıyla kentteki bir otelde basın toplantısı gerçekleÅŸtirildi. Medicana EÄŸitim Grubu CEO'su Ayfer Batı, Medicana Sivas Hastanesi Genel Müdürü Ersan BiçkioÄŸlu ve Medicana EÄŸitim Grubu üst düzey yöneticilerinin ev sahipliÄŸinde gerçekleÅŸen toplantıda yeni eÄŸitim-öÄŸretim dönemine dair bilgiler paylaşıldı.

Tanıtım toplantısında konuÅŸan Batı, Medicana Grubu'nun vizyonu ile örtüÅŸen adımları iddialı bir stratejiyle atarak büyümeye devam edeceklerini belirterek, "Sivas’ta 2022-2023 eÄŸitim-öÄŸretim dönemi itibarıyla öÄŸrencilerimiz, eÄŸitimci kadromuz ve aileler ile birlikte eÄŸitimde kaliteye, saÄŸlığa ve yenilikçi düÅŸünmeye odaklanacağız. Akademik müfredattan global müfredat ve süper müfredata, yüz yüze eÄŸitimden hibrit deneyime, öznel iyi oluÅŸ odağından multi disipliner geliÅŸime kadar iddialı ve yenilikçi bir bakış açısıyla eÄŸitimi yeniden tanımlıyoruz. 'Yenilikçi EÄŸitim Ekosistemi'mizde yer alan herkes için baÅŸarı tasarımı vurgusu yaparak eÄŸitimin yüzyıllardır beklediÄŸi yenilenme ivmesi olacağız" diye konuÅŸtu.

Medicana SaÄŸlık Grubu'nun 2015 yılında Sivas ve çevresindeki yerleÅŸim yerlerine hizmet vermeye baÅŸladığını hatırlatan BiçkioÄŸlu ise, "Medicana SaÄŸlık Grubu olarak MBA Okulları çatısı altında eÄŸitim alanında da Sivas’a hizmet verecek olmanın gururunu yaşıyoruz." dedi.

Medicana Grubu kuruluÅŸu olan MBA Okulları 2018 yılında kuruldu. 'Yenilikçi EÄŸitim Ekosistemi' ve 'BaÅŸarı Tasarımı'na odaklanan MBA Okulları, Ä°stanbul'da Beylikdüzü, Halkalı Atakent, Çamlıca, Kurtköy ve Ümraniye, Ankara'da Eryaman ve Oran ile Bursa'da Özlüce'de eÄŸitim-öÄŸretim faaliyetlerini sürdürüyor. Sivas'ta 9'uncu kampüsünü açacak grup, 2022-2023 dönemi itibarıyla anaokulundan liseye uluslararası standartlarda eÄŸitim-öÄŸretim faaliyetlerini yürütmeye devam edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER