Spor

Mehmet Coşkuner Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulunda

Ankara’da Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu’nun 3. Mali Kongresi yapıldı. Federasyon Başkanı olarak Cengiz Toksöz seçilirken, Sivas il temsilcisi Mehmet Coşkuner de yönetime girdi.

Mehmet Coşkuner Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulunda
01-10-2024 10:39
SİVAS
AYDIN DELİKTAŞ
30 Eylül’de Ankara’da Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu’nun 3. Mali Kongresi gerçekleştirildi. 3. Mali Kongresi'nde, Federasyon Başkanı olarak Cengiz Toksöz seçildi.
Federasyon Başkanı Cengiz Toksöz’ün takdirleriyle yeni yönetimde yer alan Mehmet Coşkuner, Sivas İl Temsilcisi olduğu dönemde şehrinde geleneksel Türk okçuluğunun gelişimine önemli katkılarda bulundu. Coşkuner, şimdi ise yönetim kurulu üyeliği sorumluluğuyla bu başarıyı ülke genelinde ve uluslararası arenada daha geniş kitlelere ulaştırmak için çalışacak.
Coşkuner, yaptığı açıklamasında “Sivas’ta üstlendiğimiz sorumluluk ile ilimizde okçuluğu daha geniş kitlelere yaymayı başardık. Şimdi ise Cengiz Başkanımızın takdirleriyle yönetim kurulunda görev alarak, ülkemiz ve dünyamız için daha büyük projelerle Geleneksel Türk Okçuluğunu yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Bu sporun geçmişten bugüne taşıdığı kültürel mirasın korunması ve gençlerimize tanıtılması en önemli önceliklerimizden biri olacak” dedi.
Yeni yönetim kurulunun belirlenmesiyle birlikte federasyon, önümüzdeki dönemde geleneksel okçuluğun ulusal ve uluslararası düzeyde bilinirliğini artırmayı, sportif faaliyetleri desteklemeyi ve gençlere bu kültürel mirası aşılamayı hedefliyor. Mehmet Coşkuner’in bu hedefler doğrultusunda ekibiyle birlikte aktif bir rol oynayarak önemli projelere imza atması bekleniyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER